My Love Story

My Love Story

Tuesday, February 21, 2012

.Al-Kisah.RESULT.

Kisahnya bermula begini.
Kawan-kawan asyik busy update pasal result keluar.
maka secara semulajadi aku pun cuak tak tentu hala.
dan aku rasa tunggu result keluar ni lagi menakutkan dari amik exam.

Semua busy buat countdown pukul12 tepat 22hb.
Tunggu punya tunggu, portal announce pukul9 pagi baru blh check.
Maka aku pun buat keputusan untuk tidur.
Sebenarnya tidur yang tak berapa lena pun.

Bila on9 FB, TWITTER & bbm kat hp.
memang pengaruh untuk anda tak dapat tido.
member asyik PING2, chat2, update status.
Atlast HN mesej; cuba lena, saya tunggu sampai awak lena.

Lepas baca ayat Qursy.
Aku pun dibuai2 dan sdh sampai ke awang-awangan.
Maka tidur lena sampai pagi.

Tersedar pukul 7pagi.
Tak pernah2 aku tersedar awal macam tu.
selalu pukul 10 baru bangun.haha.

Dah tersedar check hp.
Eh, belum pukul 9 lagi.
Tap bbm, twitter, fb semua have sign alert.
Check punya check.
Semua dah check RESULT weiii.

Maka dengan secara tak langsung.
Turun bawah. bukak laptop. ada line tenet.
Maka search Yahoo.
Waaaaa, aku nampak tuuu !
Dalam hati. 'lantakla apa nak jadi weii, terima'

Loadinggg. . . .
Zuppp ! amik kauuu !
Tgk je belah kanan hujung sekali

Kyaaaaaaaaaaaa ! LULUS for all subject ! :D
What you can say; Alhamdulillah, syukur Ya Allah. :)

Dalam kita gembira2.
Ada jugak yang berduka.
Dan dalam banyak2 subjek, subjek OB (Organizational Behavior)
memang subjek killer kat sarawak.
Dan ada member yang repeat.
Alhamdulillah aku lulus.
sudah memadai bagi ku.

Yela, anda pun tahu implikasi repeat kan.
Nanti jadual clash. nak drop subj.
Dan fyi, next sem ada 7subjek wooooo !
kredit hour xpayah la nak cakap.
Memang, memang. . ssh nak cakap.

Kepada member2 jangan putus asa k.
Stay strong !
Saya tau rasa sakit tu mcm mana.
Dan apapun jgn putus asa, masih ada peluang nak memperbaiki.
Try the best until the end.
Balas dendam la, dapatkan A !!!

Dah cukup untuk post kali ni.
Alhamdulillah STAGE 1 dah lepas.
Ready for next stage bebeh !
Chaiyok2 ! :D

For my family. THANKS a lot for your support & pray
For HN thanks always by my side. give me moral support.
Mereka adalah hadiah paling terbaik dalam hidup saya.
Terima kasih Ya Allah.

LOVE you ALLS with ALL MY heart !





*YOU ALL rock bebeh !*

No comments:

Post a Comment