My Love Story

My Love Story

Saturday, November 5, 2011

.gambar.

Seperti yang saya janjikannnn. ni gambar konvo version xpakai tudung! ni actually masa nak pulangkan jubah. kena denda rm2. HAHAHA! :D ni semua kerja hamizan noh lahh, nak snap2 gambar saya! hihi. ;p

_________________________________________________________________



.Hyeee nama saya Marlina Asmara. I'm not single.

_________________________________________________________________



Inilah saya


_________________________________________________________________


S.M.I.L.E

_________________________________________________________________



PEACE NO WAR!

__________________________________________________________________



HN says : senyum sayang...

__________________________________________________________________



Hey, look at that !


__________________________________________________________________


:)

___________________________________________________________________



Mom, Dad this is for boths of youuu!


__________________________________________________________________


Hyeeee!


__________________________________________________________________



HN says : gaya laenn?
saya : ok bosss! #jadilah mcm ni. HAHA! ;D


__________________________________________________________________


Best tak gambar2 saya? hehe. ni snap ske hati je ni. hik3! disebabkan saya sanggup nak amik2 gmabr ptg tuu, sayang saya belanja makan ice-cream Tutti Frutti! wehooo! siyes panas kot time snap2 gambar tuuuu. ~.~ neway, tanx hn! really really really really love youuu~~~





TADAAAAA ! vanilla + Choc with marshmallow, gummy bear & chip choc! :)

__________________________________________________________________



ICE CREAM GIRL!


__________________________________________________________________



#tgh skype ngan hamizan noh, dia teman saya kemas2 barang tad. excited betol dia, saya nak dtg kl esok. siap nak bagi masakan mak dia, ada daging rusa,kuah kacang. beraya la kita bersama2 ek.
Jumpa esok sayang. really really really really miss u so much!!! :)

No comments:

Post a Comment