My Love Story

My Love Story

Thursday, November 10, 2011

.budak.kecik.

Haihhh, anak buah aku umur baru 3tahun lebih. Daddy dia dah bagi Ipad 2 apple as gift of her Birthday. Sape plak nak belikan tuk aku ipad?? HAHAHAHA! :D ke ada nak belikan aku samsung galaxy? aku bosan dgn bb, nak muntah. muahahaha. :D




Ni gambar dari hencik Google.



Untunglaaa bdak zaman skrg ni kannnn. Lepas ni dah besar ckit, Airis mintak dgn Daddy Samsung Galaxy ke, Iphone ke. HAHAHA! :D dah ada ipad, fb pun dah create. Tak lama lgi b'facebook la bdk ni. hihi. :D


#nanti saya amik gambar ipad kepunyaan Airis yerrr ! xsempat nak snap.

No comments:

Post a Comment