My Love Story

My Love Story

Tuesday, October 4, 2011

.planning.

Holaaaaa! Harini dah 4hb/10/11 bersamaan hari selasa.
Kira pye kira tinggal 2hari lagi. Weeeehhhoooooooooo!






Tau tak kenapa???
Saya nak jumpa buah hati laaa, Hamizan Noh! jgn JELES! ;p
Insy'allah akan terbang ke sarawak menaiki 'belon'! :)
Actually baru balik dari Pustaka Negeri Sarawak.Siyes mengantok! now lepak lib ON9!
Tap best dpt jumpa ketua menteri sarawak! siap ada tarian2 sarawak lagiii.
saya suke baju tradisional mereka. Terasa nak try pakai la pulak. HAHAHA! ;D



By the way anjuran ni jugak sempena nak memperingati Tokoh2 Pahlawan Negara.
Dapatla tmbah2 ckit sal2 sejarah kat dlm otak ni. Setelah bertahun2 meninggalkan subjek sejarah. Yang last pun time SPM je. HAHAHA! ;D Actually semua negeri2 pye pahalwan tersendiri, kat sarawak ni paling terkenal Tun Jugah. HE'S UNIQUE. From the background, dia org yg tggal di pedalaman, tanpa ada apa2 education. tap disebabkan cara berfikirnya meluas. Atlast dia mampu menaikkan kaum2nya sendiri yg dulu dipinggirkan. SALUTE kepada semua2 pahlawan negara, para2 Perdana Menteri yg membuatkan Negera kita merdeka smpai harini. ;) TERIMA KASIH! 1 LOVE MALAYSIA! :)


Ar,tgk da melalut. dah lari dari tittle post. ;p
Ok.skg ni da time tuk PLANNING.

#KERETA SEWA
#TEMPAT PENGINAPAN
#USHA2 TEMPAT2 YG MENARIK
#DAN SEWAKTU DENGANNYA

Ok. saya nak bercuti dgn H.N. bersama kawannya Awol.
cepat2 dtg sini kita enjoyyyy! ^.^v
Yang penting kita snap2 gmbar. aku da sangap kamera! BHAHAHA! ;D


ok la. that all! Semoga berjalan lancar. AMIN.
Yg penting esok ada TWO presentation. arrhhh. xsabar lepas dari semua ni! T.T


p/s:kaumulutmemangmacammintakmasukseliparsaiz7!bangang!

No comments:

Post a Comment