My Love Story

My Love Story

Saturday, October 15, 2011

.mood:konvo.

Assalamualaikummmmm~ *xjawab dosa* huahuahuaaaaa. ;p
Yeahhhh! da post gambar2 saya dengan mizannn. ok la fine. sumer ckp saya tembam bambam.
lecturer saya pun ckp cm tuuuu. >.< gambar tu tipu laaaa. sbb real, xde pun nmpak tembammm. :( ar, ape2 je laaaa. heee. ;D Haih, tgk2 kalender. tak lama lagi nak konvo la weiii. #sukasukasuka. :) Yeay! next week balik kl ! ^.^v insy'allah jumaat minggu depan [21hb until 31hb] tau tak sape paling exicted? hamizan noh lahhhh.hihihi. Siap plan lagi nak photoshoot amik2 gambar sayaaaa. wwweeeeeee! ;D Eh, mesti ramai yg tye saya cuti ke? ok saya akan cerita dari A - Z. Actually, kteorg beli tiket ni sebelum raya lagi ye la nak dpt tiket murah kan.hehe. ble ckp pasal 'KITA' ni, means saya dgn ika laaa.hehe. kteorg plan beli tiket awal also tarikh n masa yg sama tetttt. Then dah beli awal2 ni, sesuka sukinya la kan menempah tiket utk blk kl selama semingguuuuu. ^,^v #peace





(Kalender dari Hencik Google).
Hah, ce cer tgk kalender kat atas tuuuu.
21hb bersamaan Hari Jumaat. hari tu la saya bertolak ke kl. 31hb bersamaan Hari Isnin. Saya akan pulang kembali ke Sarawak. :)
Mesti korg tertanya2, weii, ko xde class ke? ko d'bagi cuti seminggu ke?ko pk ko anak rektor uitm sarawak tu ke? aku jawab: xla weiii, bapak aku rektor kat shah alam.hahahaha! #bengong!
Ceritanya mcm ni, actually, ikutkan jadual class, i only have class monday until Thursday. selasa sampai khamis bermula from 8:00 pagi - kul4 ptg only. While hari isnin 10pagi - 4 ptg sahaja. No class malam. so Friday until Sunday i'm freeedommmm! :) best kan? kan? ;p


So, kira 24, 25, 26, 27 saya bercuti. Fyi, 25, 26 tu cuti. sbb kat uitm sarawak ni pun kira minggu konvo gak tuk bdk2 dip. so, member2 class konvo la kat sini. dah semua konvo xkn lect nk mengajar lagi. Dorang amik jubah 24 then 25 konvo. so kire cuti la, xde la ponteng class. ;D TAP 26, 27 tu, xsure g ada class ke tak. that means kalo ada, saya ponteng la tuuuuu. hihihi. :D 28hb tu, saya mmg xde classs. manakala 31hb tu pun kira ponteng gakkkk. isnin kotttt. So, overall saya akan memonteng class 3hari shaja. xde la smpai seminggu kannnn.ngeee. BUT after this xle ponteng2 dahhh. ;) ok lina!


Hah, disebabkan nak konvo ni. Hamizan Noh dah siap rancang nak photoshoot time saya konvo nti, itulah inilahhh. mcm dia pak yg nk konvo, lebih2 ni dari family saya. siap nak masuk dlm dewan lagi. Actually my parents xdatang for my konvo ni. Yela dip je punnn. Insy'allah tuhan panjangkan umur org tua saya murahkan rezeki, nak dorg dtg time saya konvo degree nanti. :) If allah wills it.


So, konvo nti dah siap plan nak pkai tema apa~ :) saya nak pakai tudung konvo nanti. blh tak? blh tak? Mizan siap nak bawa saya jalan2 cari shawl, pinjamkan saya majalah cara nk pkai tudung n nak belikan mekap tuk sayaaaa. weeeeee! ;D temanya turqouise!
Ni yg xsabar nak blk kl. Btw, mizan also janji nk teman saya amik jubah, teman nk raptai. semua laaa dia nak urus. bestnyer ada Manager Mizan.hihihi. ;D


YES. only 5 days go back to kl. Tggu saya yer Hamizan Noh! Nak jalan2 dgn awak~~~ ;D
Hah, lagi satu H.N plan nak masakkan saya makanan ble saya blk kl nanti. Hari2 dia cbe resepi baru.comelll sgt. Nak masakkan ayam grill la, spagetti la, steak laaa. Haih, mcm mne ni, naek bdn la lpas ni. hik3. ;DD


Ok la, that's all for today! mata mcm da berat dah ni, bru kul10 kottt. nota tuk quiz xsiap lagi. alahai lina niii. tu la kalo da ngadap laptop.hek3. ok laaaa. tggu next post!
Daaaaaa~~~~


p/s:sayatauawakjelestaptaknakmengakuhahaha

2 comments: