My Love Story

My Love Story

Tuesday, September 6, 2011

aku rasa aku tak perlu cakap banyak.
asal kau tau kau siapa.
Aku memang bengang bila orang tuduh aku bukan2.
derr, aku takkan jadi manusia la skrg ni kalau aku pakai bomoh2.aku takkan boleh khatam quran 4x la bongok! parents aku cukup ajar aku pasal agama! kau mulut jaga sikit.
and aku tak pernah paksa la mizan suka kat akuuu!!!
KAU TANYA MIZAN SENDIRI! siapa yg xnk lepaskan siapa. heyy, kalau aku nak, dah lama la aku tinggalkan mizan tu. ramai lagi lelaki kat luar sana aku blh dpt !
dah berapa kali aku mintak break up. supaya aku tak hidup mcm sekarang! tap dsebabkan sayang aku taknak, sebab aku tau sakit kena tinggal mcm mana ! aku tau sangattt! and aku tak nak mizan anggap aku mcm EX2 dia yang lain !
kau mulut dgn kaki sama je kan.
Kau tak payah cakap banyak.
Kau nak tampar aku, pukul aku nak bunuh aku?
korang doakan kiteorang putus? Whowww! mendoakan keburukan tuk org lain.
korang memang terbaikkkk.
aku tau la wei korang tak suka aku. kenape? sbb aku penyebab kau & mizan tak berkawan?
aku tak pernah halang kau berkawan dgn mizan. sedikit pun tak. cukup la apa korang maki2 aku, mengumpat aku! kutuk2 aku ! YA ! aku sedar weiii aku bukan anak menteri ke, anak dato ke anak raja ke. aku anak org kg derr ! mulut aku bau longkang? sbb aku org kg. korang orang bandar mulut korang wangi kan? kita tetap pandang arah kiblat yg sama la!
kau tanya mizan sendiri aku pernah ke halang? kau xtau jgn buat spekulasi sendiri ! Tanya empunya badan!!!! Dari terus berfikir negative !
aku tak mintak la kau respect aku laaaa! kau taknak respect pun aku tak kesah weiii aku tak mati punnn! tap kau tolong respect mizan ! kau kata bekas kawan rapat? abis skrg kau buat yg dia tak suka? pehalll? sapa tak bengang kena buat mcm tuuuu! PAST is always FOREVER PAST! end of story laaa.Time aku dgn mizan kau cerita itulah inilahhh. saja nak sakitkan hati akuuu? kau fikir aku ni xde hati & perasaan?! cukupla apa2 korg yg duluuuu. tak payah nak ungkit2. Rasanya tggu kau dah ada boyfriend baru kau tau apa aku rasa. Kau kan baik, xde jeles2. mesti kau biarkan bf kau tu call friend girl dia tgh2 malam. biarkan boyfriend kau menipu. macam yg korang pernah buat kat aku duluuu! aku tak lupa weiii ! so, girlfriend tad tu TITTLE je lebih kan ! itu yang kau nak kannn! Korang cakap aku kuat jeles? abis korang tak jeles ke ble GF/BF korang call kawan llaki/perempuan tgh2 malam? msj hari2. then tipu korang. Apa maksud semua tu baik tak payah ada GF/BF mcm tuu ! fyi, mizan tu lagi kuat jelessss dari aku ! aku kenal dia mcm manaa! jadi korg yg tak tau apa2. just shut up there ! selama ni korang kutuk2 aku jgn ingat aku tak tau la weiii.aku cukup tauuuu ! dulu aku gaduh besar dgn mizan sbb dia tipu aku. konon nk tdo, ttbe call waiting phone umah dia, dia bagi byk alasan kat aku.aku kena tipu hidup2. ble aku pksa dia, dia mengaku jugakkk!KAU kata kau support mizan time kwn2 dia rimas dgn aku menyampah dgn aku?doakan klteorg putus?KAU kat mana time tuuu. kalau betul kau support mizan kau dtg der jmpe aku terangkan keadaan yg sebenarrrr! TAP kauuuuu dgn muka yg selamba....kau buat mcm xde apa2. mcm mne aku xnk menyampahhhhh tgk kau?
aku pun tak tau apa yang aku buat sampai semua benci kat aku. dan aku takkan mintak tuk korang senang dgn aku. cukup org buat jahat dgn aku. janji aku tak pernah kacau hidup dorang, aku tak pernah maki2 korang. Dan apapun korang belum mampu tuk PISAHKAN kiteorg. Lagi banyak korang buat mcm ni kat kami. Lagi kuat kami nak bertahan sampai bila2. Lepas ni kalau kau still bising2 lagi, ckp itu ini pasal mizan, kau fikir sdri mulut siapa bau longkang. aku rasa aku malas dah dgn bnda ni. MEREPEK! kau ni dah kena saound ke hape. memang xreti jugak nak berenti. kalau aku aku da malu la wei kena sound ngan balak org. Dan yang penting mulut tu jaga sikit weiii, sebelum kau nak cakap apa2 make sure it connected to your brain. Jgn belajar je tinggi2 tap xblh fikir dgn baik. maen tuduh2 yg bukan. sesedap mulut je kannn. tap takpe dengan apa yang kau buat ni. menambahkan lagi rasa menyampah aku kat kau !



p/s : jaga mulut tu!

No comments:

Post a Comment