My Love Story

My Love Story

Friday, September 30, 2011

.rmemori.bersama.



#perkenalan di semester pertama time diploma. i miss choc that u give. cadboury blackforest#




#miss dating with you#



#lepak2 kat meja batu#



#Genting memoir :)#




#at pavy :)#




#2nd anniversary celebration#



#kenapala muka cik abg mcm tuuuu ;p#





#1st anniversaryyyy! rinduuuu! :(#




#@RedBox Lowyat. You sing Just the way you are for meeee. :)#





#my lovely boo!i love youuu! ;)#




#message:"any problem?" capture by me!#



You know what, i really2 miss everything about youuu! :)

Tuesday, September 27, 2011

.BUSY.memanjangggggggggg.

Haihhhhhh ! ni say HI ke mengeluh?BHAHAHA! ;D
ntahlaaa. dua2 kotttt ! ;p


aku busyyyyyyy!

tu je byeeeeeeeeeeeee! :)

Monday, September 26, 2011

.happy.

Holaaaaaa! rindu doeeee nak update blog. such a long time. haih ble da class mula harapanlaaa nak online kan.huhu. ;D

btw, i'm happy. next week HN nak dtg sini ! wehoooooo ! ^.^v sorry la excited terlebihhhh !
BHAHAHAHA!~

Actually skang aku kat lib ni.HAHAHA! CURIK2 laaaaa! ;p
Thats all !

Next class is waiting ! ~.~
but i'm more waiting for my special boyfriend ! :D
cepatlahhh next week ! waitin for friday! :)


*love n miss you so much hamizan noh. :)

Friday, September 16, 2011

.rindu.

aku rindu hamizan noh
nak lepak2 ngan dia mcm kat kolej dulu
lepak makan aiskrim, burger otai/ramlee,
kongsi minum slurpee, makan coklat
makan kat warung ibu, mek wau, d'kop
nasi lemak che yahhh . .
semuanyalaaaa

rindu nak lepak tiap2 minggu tgk wayang kat pavy,
makan teppayanki kat sungai wang
kenny rogers kat times square.
beli marshmallow, beli egg tart
makan j.co donut.

rindu awak banyak2 tau takkk
walaupun setiap masa awak mesej saya call saya
saya tetap rindu juga!
walaupun selama ni saya habiskan kredit call awak b'jam2,
awak tak pernah bising2 topupkan saya
tak pernah saya kuarkan duit beli topup
selama ni awak yg kuar duit. . .
awak tak kesah janji awak contacts ngan saya setiap masa

Ingat saya tak pernah bosan dgn awak,
sbb suara awak tu dah biasa saya dengar
sehari je tak dengar hari saya tak ceria

awak jgn rsau kat sini
msa introduce diri org sebok nk tye status saya
tap saya jujur. i'm in a relationship
dorg jerit bgai nak rak. saya rak kesah
janji biar org tau saya ada awak
awak jgn risau k. saya syg awak. :)

Tau tak hari2 saya tgk calender kat hp saya
menghitung hari awak dtg sini
xpe, saya tunggu awak.
saya ada 20 hari lagi nak harungi
cepat dtg sini tau
saya rindu awak banyak2

Nanti kat sini kita jalan2 ek?
saya rindu nak tgk awak depan saya
makan sebelah saya
jalan sebelah saya
ketawa sama2. . . .
rindu cubit pp awak, hidung awak

awakkkk
cepat dtg tauuuu !
saya tunggu awak kat sini :)


Ingat lagi tak bear awak belikan saya?mcm bear kat gmbar ni kann?.smpai kat sarawak ni saya bawa dia.awak marah kalau saya tak bawa. :)





p/s : thankalwayscomfortmewhenineedyou.iloveyouhamizannohsomuch.onlyyousyg.

Wednesday, September 14, 2011

iHATE




'every words sometimes make me feel hurts. iHATE LIAR. ENOUGH!!!'


p/s : awak patut tahu.apa yg saya perlu tahu.

Monday, September 12, 2011

.student.UiTM.

Haiiiiiiiii, panjang betul hai.hehe. Lama giler xon9 ni. sorry la busy sgt. mesti ramai t'cari2. HAHAHA! *sengal*. Alhamdulillah aku da sampai sarawak 10hb aritu. Thanx a lot to mydad sbb temankan saya. Saya takkan lpe apa pengorbanan abah dgn saya. Insy'allah saya pulang dgn kejayaan. Doakan saya kat sini. :( Saya rindu tidur sebelah mak saya. *HAISHHH dahla tuuu.nangis je nanti*

Arhhh, tad saya da daftar masuk n dah jadi student UiTM. :) Alhamdulillah. Nasib baik la smpai2 sarawak tu dah ada umah sewa. ika thanx a lot! fyi, i jalan kaki je peg uitm.jangan jeles.hahaha. 5min da smpai. TAP lalu hostel lelaki kotttt.agagaga. baru 1st day dah kena usha. apa yg xle blah.saya tak faham apa awak ckp.hahaha. ;p lepas ni mmg kamek kna bljar bahasa sarawak laaaa.heee. ;D

Tau tak apa yg best kat sini. semua complete tau x! sbb kat sini kira bandar la. blok kteorg bedepan je ngan bank islam & bank rakyat. bwah blok ada perodua,kedai runcit. sblh blok ada fun fair! then ada tempat jamming. blkg blok ada kfc, pizza hut. then ada kedai perodua. blh la beli keretaaaa!HAHAHA! ada farmasi, pasar segar, kedai bakery, kedai stationery, kedai komputer. semuala adaaaa~ n keadaannya pun selamatttt. Alhamdulillah. :) kalau nak balik naek flight pun dekat je airportnyerrr. 30 min cm tu la harga 38 ringgit cm tu. bkn cm kat kl.cekik darah beratus2. n paling penting kat sini teda beza harga siang @ malam teksinyerrr. :)

ble dah family jauh cm ni asyik terkenang jeee. tap sebab tu la saya nak study sungguh2 tuk family saya.Insy'allah. Tad da wat perjumpaan, best laaa. Tap majoriti takyah ckp laaaa. semua dak sarawak.huhu. tu pun bekas2 amik dip kat situ gak. jad msg2 dah ada group msg2. n dak sabah 2 kerat je. semenanjung lagi la xdeee.agagaga.
n paling best kteorg dah dapat jaduallll. mmg cun la lect. tu susun. kteorg free jumaat - ahad. then, class isnin bermula kul10:00 - kul4:00. selasa - khamis. kul8:00 - kul4:00 sahaja. ok lepas ni dah kena readyyyy ok! Tap lect yg ceramah tad kenal ngan lecturer unikop laaa. popular gak unikop.HAHA! ;D yela org semenanjunggg.

Hah, cte pasal ni. mizan dah beli tiket nk g sini. wehooooooo! tap sebulan g nk tgguuuu. siksa tau nk menunggu. tap demi kamuuuu saya sanggup sygkuuu~ hahaha~ rindu kamuuuu. Tap ble tgk2 calender. erkkk. 21/10 - 31/10 saya blk kl.convo2.blh jmpe mizan. nti cuti raya haji pun seminggu,blk kl gak. mizan beli tiket saya balik kl.hehehe. excitednyerrrr! eh2, jgn lpe blajar yer linaaaa! ;) i'll count on youu baby! :)

Yeahhh, rabu baru mula classss! ^.^v ok la nak mandi niiii. malam ni watpe g ek? tgk tv je laaaaa 24jam. rilek2 slagi ada masa. da mula class, busy la memanjang. Pesanan yg xle lpe, jgn amik mudah subjek sem ni. study betul2. jgn smpai repeat. Insy'allah *jawab dalam hati*. semangat study yg bekobar2. ;p


p/s : if it not about my bf.just shut up there.so, lpas ni dont ever mention my bf name.TUTUP CERITA LAAA.FINISH. FULLSTOP!.

Wednesday, September 7, 2011

never




REALLY REALLY REALLY love and miss you Hamizan Noh. You're the ONLY1NE.
Flying Kiss for you~~ mmmmuuuuaaaahhhh~ you're my heart my soul,
never let you go whatever happen.i'll. :)

Tuesday, September 6, 2011

tears & waiting








it hurts, REALLY REALLY hurts. T.T
aku rasa aku tak perlu cakap banyak.
asal kau tau kau siapa.
Aku memang bengang bila orang tuduh aku bukan2.
derr, aku takkan jadi manusia la skrg ni kalau aku pakai bomoh2.aku takkan boleh khatam quran 4x la bongok! parents aku cukup ajar aku pasal agama! kau mulut jaga sikit.
and aku tak pernah paksa la mizan suka kat akuuu!!!
KAU TANYA MIZAN SENDIRI! siapa yg xnk lepaskan siapa. heyy, kalau aku nak, dah lama la aku tinggalkan mizan tu. ramai lagi lelaki kat luar sana aku blh dpt !
dah berapa kali aku mintak break up. supaya aku tak hidup mcm sekarang! tap dsebabkan sayang aku taknak, sebab aku tau sakit kena tinggal mcm mana ! aku tau sangattt! and aku tak nak mizan anggap aku mcm EX2 dia yang lain !
kau mulut dgn kaki sama je kan.
Kau tak payah cakap banyak.
Kau nak tampar aku, pukul aku nak bunuh aku?
korang doakan kiteorang putus? Whowww! mendoakan keburukan tuk org lain.
korang memang terbaikkkk.
aku tau la wei korang tak suka aku. kenape? sbb aku penyebab kau & mizan tak berkawan?
aku tak pernah halang kau berkawan dgn mizan. sedikit pun tak. cukup la apa korang maki2 aku, mengumpat aku! kutuk2 aku ! YA ! aku sedar weiii aku bukan anak menteri ke, anak dato ke anak raja ke. aku anak org kg derr ! mulut aku bau longkang? sbb aku org kg. korang orang bandar mulut korang wangi kan? kita tetap pandang arah kiblat yg sama la!
kau tanya mizan sendiri aku pernah ke halang? kau xtau jgn buat spekulasi sendiri ! Tanya empunya badan!!!! Dari terus berfikir negative !
aku tak mintak la kau respect aku laaaa! kau taknak respect pun aku tak kesah weiii aku tak mati punnn! tap kau tolong respect mizan ! kau kata bekas kawan rapat? abis skrg kau buat yg dia tak suka? pehalll? sapa tak bengang kena buat mcm tuuuu! PAST is always FOREVER PAST! end of story laaa.Time aku dgn mizan kau cerita itulah inilahhh. saja nak sakitkan hati akuuu? kau fikir aku ni xde hati & perasaan?! cukupla apa2 korg yg duluuuu. tak payah nak ungkit2. Rasanya tggu kau dah ada boyfriend baru kau tau apa aku rasa. Kau kan baik, xde jeles2. mesti kau biarkan bf kau tu call friend girl dia tgh2 malam. biarkan boyfriend kau menipu. macam yg korang pernah buat kat aku duluuu! aku tak lupa weiii ! so, girlfriend tad tu TITTLE je lebih kan ! itu yang kau nak kannn! Korang cakap aku kuat jeles? abis korang tak jeles ke ble GF/BF korang call kawan llaki/perempuan tgh2 malam? msj hari2. then tipu korang. Apa maksud semua tu baik tak payah ada GF/BF mcm tuu ! fyi, mizan tu lagi kuat jelessss dari aku ! aku kenal dia mcm manaa! jadi korg yg tak tau apa2. just shut up there ! selama ni korang kutuk2 aku jgn ingat aku tak tau la weiii.aku cukup tauuuu ! dulu aku gaduh besar dgn mizan sbb dia tipu aku. konon nk tdo, ttbe call waiting phone umah dia, dia bagi byk alasan kat aku.aku kena tipu hidup2. ble aku pksa dia, dia mengaku jugakkk!KAU kata kau support mizan time kwn2 dia rimas dgn aku menyampah dgn aku?doakan klteorg putus?KAU kat mana time tuuu. kalau betul kau support mizan kau dtg der jmpe aku terangkan keadaan yg sebenarrrr! TAP kauuuuu dgn muka yg selamba....kau buat mcm xde apa2. mcm mne aku xnk menyampahhhhh tgk kau?
aku pun tak tau apa yang aku buat sampai semua benci kat aku. dan aku takkan mintak tuk korang senang dgn aku. cukup org buat jahat dgn aku. janji aku tak pernah kacau hidup dorang, aku tak pernah maki2 korang. Dan apapun korang belum mampu tuk PISAHKAN kiteorg. Lagi banyak korang buat mcm ni kat kami. Lagi kuat kami nak bertahan sampai bila2. Lepas ni kalau kau still bising2 lagi, ckp itu ini pasal mizan, kau fikir sdri mulut siapa bau longkang. aku rasa aku malas dah dgn bnda ni. MEREPEK! kau ni dah kena saound ke hape. memang xreti jugak nak berenti. kalau aku aku da malu la wei kena sound ngan balak org. Dan yang penting mulut tu jaga sikit weiii, sebelum kau nak cakap apa2 make sure it connected to your brain. Jgn belajar je tinggi2 tap xblh fikir dgn baik. maen tuduh2 yg bukan. sesedap mulut je kannn. tap takpe dengan apa yang kau buat ni. menambahkan lagi rasa menyampah aku kat kau !



p/s : jaga mulut tu!

LAFAZ

Dengar lafaz time nikah mcm best je kannn :

‎' Aku terima nikahnya si dia binti si ayah dia dengan mas kahwinnya RM.. '



Bunyi macam senang ? Nah ini ertinye ~~



' Aku tanggung dosa² si dia dari ibu bapanya , apa saja dosa yang dibuat , dari dedah aurat hingga ke tinggalnya solat dan aku tanggung semua dosa bakal anak-anak aku . Kalau gagal , maka aku fasik , dayus dan aku rela masuk neraka , aku rela malaikat Zabaniyah melibas aku hingga pecah badanku"


bukan senang nak kawen kawan2. Jadi kepada si dia bila dah betul2 bersedia fizikal mental kewangan barulah blh melamar anak org yerrr. ;D



p/s : renung2 kan lahhh.

p/s

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
•.♥• WAHAI KAUM ADAM..Jika benar kau kasih & cintakan seorang HAWA itu•.♥•Bawalah dia ke jalan Allah•.♥•Nasihatilah dia•.♥•Perbetulkan kesilapannya•.♥•Jagalah dia dgn baik•.♥•Kasihanilah dia•.♥•Lindungilah dia•.♥•Berilah kasih syg padanya•.♥•Hargailah dia•.♥•Ucapkan terima kasih atas kelebihannya•.♥•Bersabar dengannya•.♥•Terimalah & cintailah kekurangannya•.♥•Jd IMAM terbaik & redhalah padanya ♥♥♥♥
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●