My Love Story

My Love Story

Thursday, August 4, 2011

.salam.RAMADHAN.

Assalamualaikum!!! :) Semua sihat? aku tye gak, walaupun aku tau xde org nk bca blog tah pa pe ni. HAHAHA! Ni baru ada masa nak update blog.hehe.sbb everyday is WORKs!! btw, esok my OFF DAY. so, i want REST banyak2. Yela, kan da posa. Apalagi keje kat restoran Fast Food. Dugaan memang banyakkkkk! Takya cakap. TAP apa yang HAPPY tad baru lepas gajiiii. BESTTTT! ble dapat hasil titik peluh sendiri.hehe. ;D







Actually nak ucapkan Salam Ramadhan buat semua umat islam sedunia. Alhamdulillah kita diberi kesempatan lagi untuk meraikan Ramadhan tahun ni. Alhamdulillah3x. :) Apa yang best tahun ni dapat sambut Ramadhan dengan my FAMILY. Siyesss besttt. ye la setelah sekian lama, asyik posa kat kl jeee. Tap kali ni pun xsemua la, sebab my Lovely MOM kat kl, jaga akak saya baru bersalin. Insy'allah 20hb ni balik la, so semua dpt kumpul sama2. BESTTNYERRRR! Alhamdulillah dapat lagi anak buah yang ke2. Dua2 girl. cian abg ipar saya, xde rezeki lagi nak dpt BOY. abg ipar nak boy pun spya ada teman dia nak MAEN GAMEEE! HAHAHA! apapun masa ramadhan kat kl tetap besttt sebab papa saya ada dengan sayaaaa! :) weeeeee~~ mumuahmuah~~ ishhh batal posa! HAHAHA! ;D


Ni ada gambar sebagai pengubat rinduuu. Cepatla 20hb. nak jumpeee anak buah sayaaa! kangennn! Mother Name: Diana Asmara Father Name: Shuufi Sapli. anak buah saya: 1st [Airis Sofea] dan 2nd [Aliesya Sofea].


Perkhawinan yg dibina setelah 9tahun berkawan. Perkenalan di sekolah menengah Sains Labuan. Then, masing2 melanjutkan pelajaran, abg ipar di Exeter- University of Oxford. My sis at UTP, Perak. :) Sejauh mana pun tepisah kalau betul2 dah ditakdirkan. takkan ke mana. Ni contoh terdekat untuk mengekalkan hubungan saya dgn Hamizan Noh. :)


First Princess; Airis Sofea bin Shuufi. (Latest Picture MyLOVELY Nephewww!)






COMELLL KAN?? rasa nk cubitt2 je. ;p
rinduuuu budak ni panggil 'Auntie Linaaaa' >.< 2nd Princess; Aliesya Sofea bin Shuufi.



COMELLNYERRR BABYYYY! ^.^



Muka kebahagiaan abg ipar menimang cahaya mata kedua. :)

Hah tgk TAG niiii.


besarkan baby ni. 3.3kg. exhausted.

Ni akak saya. Anak Sulung dlm family. ada mirip muka saya tak?
tak jawab dosaaa. HAHAHA! ;p



Best kan bila dah ada family sendiri. Bersama org dicintaiii. sweet sgt. >.< hehehe.saya pun nak jugakkkk. Ni saja sebagai pengubat rinduuuu kat doranggg. cepatlahhhh balik sabahhhh. cepat tauuu? ;p

Apapun buat semua. . .Salam Ramadhan. Puasa jgn Yok2 ek? HAHAHA! ;D Banyakkan amal tau! Insy'allah Al-Quran is my Target. i'll. :) Salam sayang buat Hamizan Noh. Rinduuuu laaa kat awak. tak tau nak ckp cm mne lagiiii. T.T syg awak slaluuuu. :)


p/s: nakmasakpeektuksahurngeee ;p

No comments:

Post a Comment