My Love Story

My Love Story

Friday, August 19, 2011

.insy'allah.

Weehoooooo! ;D


happy memanjang jer aku! kenape? jeles? suhhh3! HAHA! *sengal*
Based on my friends ika information, dia dah beli tiket dah tuk convocation nanti. Siap bagi tarikh & waktu sekali tuuuu. hehehe. kteorg mmg nak beli sama2, senang nak pergi & balik. gpun 29/10 tu kteorg dah kat sarawak dan sewa umah sesama. So, kena la sama2. kang cm pelik lak flight lain2 padahal duk sebumbung.ngeee~ ;D


So, insy'allah book tiket 21hb - 31hb October 2011. Janganla pelikkk. HAHAHA! ;D Apalagi amik la seminggu terus. Takdelahhh rugiiii. hihi. ;D Lagipun NEWS ni H.N la paling gembira sekaliii. ^.^ Saya pun da rindu gler kat dia ni. Padahal hari2 calling, sms, mms, bbm, skype, ym. Tak puas jugakkk. HAHAHA! ;D Besala org bercinta jarak jauh ni.huahuahua. ;p ble jauh2 mcm ni sbnarnya memekarkan lagi hubungan, rindu pun membuak2. jika ada yg rasa nak muntah, muntah kat keybod lappy depan tu. MUAHAHAHA. ;D


So, tu la good news. Insy'allah. semoga semuanya bjln dgn lancar. amin. :)


p/s : takpayahnakkisahorglainlantakdoranglanakcakapapayangpentingkitasayadanawakituje[hn]

No comments:

Post a Comment