My Love Story

My Love Story

Thursday, July 21, 2011

.masalah.tarikh.pendaftaran.

Hyeeee! semuaaa. actually, aku nak tido,esok aku keje derrr! tap disebabkan kekecohan pasal tarikh pendaftaran ni. aku amik masa sikit.

Firstly ramai yang kata tarikh pendaftaran 6hb. seperti jadual yang diberi dibawah (latest update):



aku da printscreen tap tak nampak jugak.hehehe.
aku just nk highlight ayat ni


Pendaftaran pelajar baru Sarjana Muda sepenuh masa UiTM Negeri pada 6 September 2011


Bagi pengetahuan korg. Actually, ini bukan tarikh kite daftar. Korang tau kan my specialboyfriend Hamizan Noh da pernah urus bnda2 mcm ni. Jad aku lgsg trus tye dia. sbb hal2 mcm ni, aku tak suka nak urus. dia je yg urus. . . hehehe ;D So dia ada terangkan kat aku.

Actually, kita ni sdh diiktiraf sebagai Pelajar UiTM. Sebab kita da masuk kolej bersekutu UiTM. tu la kita da boleh bukak student portal. dah ada ID semua. MASALAHNYA disini tuk semua, tolong jangan salah faham dengan ayat YANG uItM post tu. Pada 6 September berikut adalah untuk Pendaftaran bagi budak yang memang2 baru seperti Lepasan SPM & Budak2 Matrik yang sewaktu dengannya. Warga2 ni la yang perlukan induksi sebab dorg ni Pelajar BARU.

So, 6hb tu kita masih belum mendaftar,cuba lihat jadual yang kat bawah pulak.(ms 2)


Pendaftaran kolej Pelajar Baru Sarjana Muda Lulusan Asasi/Diploma UiTM/Semester 03 Diploma
UiTM (Petang) UiTM Shah Alam (Bagi yang mendapat kemudahan penempatan) pada 11 September 2011.


Tolong ingat yer kawan2 kita ni dah memang pelajar "UiTM" tu yang masa DIP kita dah ada Induksi,status kita sekarang adalah "PENERAPAN" dan memang tidak perlu lagi Induksi. Sebab kita da tau pasal lagu2 UiTM, kita dah diperkenalkan dengan semua tu time induksi. Hanya pelajar Baru budak2 matrik n lepasan SPM sahaja ada induksi sbb dorg nk dperkenalkan dgn semua ni.

Sila lihat kembali pendaftaran 12hb tu. Sekarang ni golongan kita ialah ; Pendaftaran Kolej Pelajar Baru Sarjana Muda Lulusan Diploma UiTM. kan kita lepasan Diploma. Jadi kelompok kita mendaftar pada 11hb.


Jadi, tu je la aku nak terangkan. Hope semua aku trgkan tu dpt membantu. :)
Actually aku nak post gak kat FB. tap byk sgt cerita ura2 yang kdg2 aku malas nak baca.byk sgt maklumat yang kejap tu, kejap ni. kang aku terangkan, aku wat cam karangan. . HAHAHA! ;DD

Kla tu je aku nak share. aku nak tidoooo! Esok kejeeee! =.="

Assalamualaikum. Selamat Malam. <3 <3

2 comments:

  1. welcome wani. Lagi satu, maybe yg daftar 6hb tu, sbb cawangan uitm dorg yg mcm tu. So, masing2 ikut cawangan masing, sbb tmpat da laen, ikut peraturan yg dorg tetapkan la. :) So, anything tye je tempat yg kte dpt tuk pastikan smua bnda teratur. sbb kdg2 prosedur tak sama. tu jeee. ^.^

    ReplyDelete