My Love Story

My Love Story

Monday, April 18, 2011

'R' settle, 'P' is waiting . .

Assalamualaikum, , ,
tak jawab dosa. . .hehehe ;pp
Tgk je tittle kat atas tu mesti da tau pasal ape kn??
kalo xtau, meh2 kome nk cite. . .


Firstly, nk cakap, saya dah abis practical wokkk!! haha. Sangat bestttt!! tak payah nak bangon pagi, hari2 sakit kaki, dah xde membebel pasal keje. terima kasih hamizan noh! u;re good listeners dan sorg yg penyabar dengan sikap saya. >.< Neway, sedih gak la. . .tap happy tu yang membuak2 dlm diri. sbb saya sudah HABIS DIPLOMA~!! ^.^V Alhamdulillah, REPORT da selesai pon dihantar semalam :) Dan evaluation form plak, puas hati jugak la. hehe. ;DD btw, presentation saya kena ari khamisss!! pukul 12:00 - 12:30. Harapan saya semoga berjalan dgn lancar. amin. :) Ni nak cte plak, smlm dpt la jmpe kawan2, best gak lama xjmpe! ;) Dan yang penting, semalam saya makan Nasi Ayam Bakar! Perggghh! sedap weii ble jrg2 makan ni.haha. Disebabkan hamizan noh merajuk2 smlm. Time makan tu dier tunjuk muka merajuk. . isk2. . payah nak pujuk budak bucukk ni. saya pon xpnah merajuk cm ni tau. haish.hahaha. ;DD tap sangatt comelll ok. ;P Ni hah, time dia merajuk2 tu, smpatlah saya snap2 gmabr dia. . cer tengok, cer tengok. . ;DD




macam2 ragam bf saya ni. lain kali saya nak majuk cm ni boleh?? *wink2* haha.;D
dia ni kalo bnder dia xdpt, mmg mcm budak kecik yg xdpt d'blikan mainan. .gewammm. .hihi. .
knape dia merajuk cm ni. biarlah rahsia~~ :)



TAP skg dia x majokk da~~ weee~~ ^o^
Semalam lpas makan tu, kteorg nk layan movie dulu. . .ni hah cte serammm. kalo korg tgk title pon rasa mcm nk scream!!!






Mmg scream je kalo tgk cte ni. ble sound tekejot2 lagi. . hishh. .mmg BEST!!! hahaha ;DD
Ni bunuh2 dia mmg cruel glerrr. nak tau cm mne. peg la tgk! hehe.ni posternya! mmg nyampah btol ngan si pembunuh tu! nyampah glerr,, apapun congrate lakonan anda menjadi smpai saya bengang dgn anda! hahaha. ;DD






Another cte yg bunuh2 aku tgk friday the 13th. mmg mcm ngokk je cte ni. . .kalo nak tau mcm mne perasaan ble tgk ni, tgk2 la crita ni. jeng3! tap cte ni dah lama kluar n aku pon dah lama tgk cter ni. Ni posternya!






Selain itu, aku suka tgk Final Destination. hehe. Hah, tgk tu dah kluar dari tajuk da post aku ni.hahaha. ;DD abaikan je la ek. ;p ok. smpai sini je la cte2 seram ni. DAN fyi, saya tak berani tgk crta mcm ni, kalau ada mizan, baru brani nk tgk. hee. ;D sbb dia mgsa saya dgr saya menjerit2, abis tgn dia saya cakar2 kat dlm wyg tu.bhahaha. hish, xde la. .saya jenis pompuan yg xske smpan kuku panjang. take note.! ;) kalo mizan xreti nk potong kuku, kompem kena bebel oleh saya. hehe. ;D



Dah, sudah cte pasal kuku plak dah. ;p Semalam gak saya singgah kolej, pegi Pasar Malam. lama glerr weii xpeg. xpe la. lpas ni ble je dpt peg kn. . dah xde tujuan dah kalo len kali nk pegi. huhu. Dan yang penting saya makan BANYAKKK sgt semalam!! siyes kenyang gler. Semalam kteorg makan kat Anita. Ni menu2 kteorg mkn semalam :



1. Sup Tulang
2. Telur Bistik
3. Kailan Ikan Masin
4. Kerang Bakar
5. Tembikai Laici (saya pye)
6. Ais Kosong (mizan pye ;p )
7. Puding Telur beli kat pasar mlm. (saya pye)
8. Ayam grg 2 ketul (patut sorg 1, sbb xlarat mkn. mizan mkn dua2 haha.)



Tu la menunyerr, banyakkn?? xsempat nak snap gmbar. . .gejoloh (gelojoh) sgt kn.hahah. xdela, kteorg baca doa makan, tu yang kyg tu. hehe. ;DD Tu la yang terjadi hari semalam. :)



Apapun, saya nak ucapkan TERIMA KASIH kat Mizan sayang, sbb sudi teman kite semalam. THANKS A LOT Dear, LOVE YDM!! sayang awak~~ :) Dia kata nanti time saya nk present khamis nanti, dia nk teman~~ wweeee~~ NAKKK~~~ hehe. Lepas tu kte g karok ek kat RedBox?? nak nyanyi, smlm xdpt nk peg. :( boleh kn??? hehe. ;DD


Kla smpai sini je post saya. Doakan presentation saya b'jln lancar k. ^.^
Have a great weeks all! Tomorrow go to Pahang.amik adik saya kat matriks!! saya rindu adik saya! ngee, ;DD



Wa'alaikumsalam semua. :)

No comments:

Post a Comment