My Love Story

My Love Story

Saturday, April 23, 2011

has ended

Assalamualaikum~~ Happy Saturday everyone! ^.^
Have a great weekend ya! :)


Tgkla entry kejap kat bawah tu, mmg kejappp sgtt. haha. ;D
Alhamdulillah, ari khamis aritu, pukul 12:20 cm tu larh. My DIPLOMA has ending. :)
Everything is ok. As usual, nebess nak mampus dah lama xpresent kn.haha. Apapun yg aku rasa, time present ni je la aku rasa konfiden glerr cacingg pyer!! ;D yelar, maybe da last kn. Ini yg the best buat kali t'akhir. ngeeee~~ ;D

Cakap pasal ni, kat sini saya nak ucapkan Terima Kasih tak terhingga, banyak banyak, buat kekasih saya; Mohd Hamizan Mohd Noh. Tanx dear, for everything you do for me. Always stick by my side, in everything that i do. Thank You so Much. I LOVE YOU SAYANG. ^.^V


Ni hah, gambar baru lpas abis present :




Hah, yg penting bukan gambar saya je! encik mizan pon mesti ada. my bodyguard sepenuh masa. :)



Nampak kan perbezaannn, dulu dia boroiii, SERIOUSLY. tap skg dah xde. :)
Hah, lepas da present tu pun. . .apa lagi ENJOY sakan la!!! ;DD Saya terpaksa blk sdri, sbb mizan bwak motor, bygkan la mcm mne saya nk naek motor dgn pakai mcm tu kn.heee. ;p

So, tpksa naik teksi. Actually nk peg karok kat RedBox. so, plan, nk blk umah. Tukar baju. Then, mizan lak singgah giant jap. nak amik Domino Pizza FREEEE! Abis tu mizan amik la kat umah. So, RedBox at Lowyat jad sasaran. Thennnn, nyanyi dari pukul 2:45 - 6:00. PUAS glerrrrr nyanyi!! ;DD

Xdpt nak snap2 gambar, yela, kalo da masok dlm tu, ssh ckit. . .microphone tu yg dijaga setiap masa! hahaha. ;DD THANKS papa, spend ur time for me. Your speech congratulations to me. I appreciate it. :) i really really really LOVE you!!! sayang~~. :)

Btw, isnin ni kteorg nak hangout lagi. nak PLAN yang best2 pyerrrrrr. ^.^V
i promise to make you happy that day! I WILL~

p/s : sayapastirindukanawaksangatsangatlepasni T.T
sayaakanrindukanawakhamizannohawakrindukansayataknanti?
tolongjagahatiawakuntuksayaboleh?? :(

No comments:

Post a Comment