My Love Story

My Love Story

Wednesday, January 26, 2011

.my japanese name.

Hye2, xde keje plak nk post ttbe an. . .Weiiiii siyes aku NGANTOKKK GLERRRR~~~ ni pon aku lepas lelap 45 minit! baru la mata ni xberat sgt. . .padahal, aku tido awal gak~~ ngee~~ ;DD weiiii, mata aku sblh kanan bengkak!! *__* damn! seb bek ader eye mo!! Aku nk ngedate sabtu, jadi cepat2 la baik ek wahai mata ku yg cantik! hahahaha. ;DD Weiiii, duit JPA bf aku da masok, masyuk la an. Pasal duit PT plak, si ETON2 cakap bulan 3 baru masok. . NGOK NGEK btollah Kewangan UNIKOP ni!!! tap dari segi +ve plak, terima kasih sgt2, aku boleh save bajet aku sem ni. bagi bdak2 lain kaya dlu ek, time dorg da papa kedana turn aku plak kaya, hahahaha. ;D yg terbaik, masuk bulan3, good timing, time tu famili aku dtg sini. . .pergghhhh!! baby, i LIKE it! kata enrique iglesias!! xtau ar btol x aku tulis. ;pp Weeiii, bile boss aku nk bagi elaun ni!! hahaha. Bagi jumaat ni sedap gak, boleh aku berjimba2 sabtu ni! hik3!! ;pp Weiii, nk tau pe NAME JAPANESE aku?? aku tau korg xnak tau pye la, , ,xpe la aku gtau gak. . hahaha. .

my japanese name : YUKI (MEANINGFUL VALUE) MIHARU (BEAUTIFUL CLEAR SKY)

Comel kn? kn? kn? ^.^ hahaha.aku rasa sebutan nama tu yg comel, bukan orgnyer! hahahaha. ;DD
Tu je la aku nk post an. byk mencarot daaaa. . . kla, esok keleja lagi maa, waduh2, sgt penat, xpe, just 2 days left! pastu cuti ahad. yes! next week cuti Hali Laya Cina! CUTI LAGI! HEAVEN~~~
^___^ tuk kwn2 kat UNIKOP, SELAMAT BERCUTI jugak nanti, jeles gler korg cuti lama~~~ MAO JUGA~~~ hehehe. ;DD

kla, thats all. bubbye~~

p/s : cepatlahsabtumaoNGEDATEni. ;))
-loveandmissusomuchsayangkumizan-

No comments:

Post a Comment