My Love Story

My Love Story

Saturday, January 29, 2011

.date.

Hye2!!.sekarang ni,dah pukul 12:6 min. location,dalam bilik, diatas katil. Tad baru lepas breakfast sebenarnya. hahaha. mcm ni la anak dara, suke bgon lewat. hihihi. Gpon bukan sebab pe, semalam, p kuar dating ngan si dia. jgn jeles.hihih. ;p. Semalam date mmg BESSTT sgt! ^.^. SUKER SUKER SUKER!! ;D my papa datang umah amik saya.ngee~~ =). Kan aritu, da cakap, duit JPA my papa da masok. hee. so, dier yg blnje. hek3. TANX SAYANG. Sekarang ni,mmg senang, kalo nk kuar. my papa da dpt LESEN P.weee~~ ^.^ so, nk kuar g mne2 je blh.jnji isi minyak.hahaha. ;D. Dan fyi, motor papa saya dah berwajah baru. .dah tukar cover set an.mcm motor baru la plak.keh3.Helmet pon beli helmet baru, sbb sebelum ni asyik pinjam org pye je. so, dah xya ssh da pnjam.dah ader. lagi 1,da pasang box kat belakang. yg beshnyer ader box tu aku yg duk kat belakang tu, boleh sandar menyandar, , hehehe. mmg rilek je. =).dAN LAGI SATU, Saya memerli papa saya, time otw "Pergghh, kuat gler BAU KEDAI!!hahaha. ;DD.kteorg gelak xle blah. Semalam kteorg lepak pavilion.Firstly tu, nk usha2 la movie pe yg besh kat wayang an. TAP ntahlah. xde pon yg besh. actually, ader yg besh. GREEN HORNET, Jay Chau yg belakon. tap tgk2 3D je ader.erkkk. pesal la xwat yg biasa sekali.mmmm.kompem2 la xlaku, sbb tiket dah la mahal.kalo yg mewah tu,blh la beli an. kalo mcm kite ni.kompem pikir 2 3 kali.Ye la, walaupun duit da masuk. tap berjimat2 tu perlu jugak an. So, kteorg pon cancel tgk cte tu, lagi elok belanja duit tu makan isi perut yg kosong, lagi BESHHH. hehehe. :D. Jalan2 kat pavy tu, tgk la kedai2 baju. usha2 an. Haih, baju da cantik. duit saya je yg xde. erkkk. ok. sabar lina. besusah dahulu, besenang2 kemudian. ok! ;). TAP semalam jugak la, saya bershopping, itu pon papa saya yg belanja. . .ngee~~ mmg besh. TAU, belanje aper? papa saya belikan saya baju,beg tangan, alat2 keperluan diri dan lain2. Semalam kena marah lagi oleh papa saya, sebab tangan dibahagian lengan agak teruk ckit, sebab tgn saya yg GATAL nk menggaru. :p. smpai dekat farmasi, belikan saya ubat. hee. papa saya cakap dgn serius "Ingat tu pe doktor pesan?" saya hanya mengangguk dengan senyuman yg xle blah.hahah. Lagi sekali papa saya bersuara. : "Ingat jgn garu2.nti lagi teruk" & bertanya tuk memastikan saya ingat @ tdak : Ubat kena pakai ble?" saya pon mejawab, "Lepas mandi, sambil tersengeh2.hik3." Waaa sweetnyer papa saya ni. hahahaha. :D dah xle puji2, kang kembang dier baca POST ni nti! hahahaha ;DD. Time lunch kteorg decide nk makan kat Manhattan yg kat pavy tap dsebabkn malas nk patah balik.so, makan kat sungei wang je. kat TEPPANYAKI. Ni 1st time papa saya makan kat kedai ni. tuk saya 2nd time. Yelarh, papa saya, mne tahan saya je yg dah makan, kompem dier pon nk merasa.hik3. So, makan ar kat situ. siyes kedai ni beza servicenyer dari, kedai yg kat sunway pyramid. bukan pe, 1stly yg best, sebab meja mkn kte, tgah2 tu, chef dier tgh masak. pergghh, lagi beselera ar. n hidang makan pon, time, panas2 g kte blh makan. mmg besh. Papa saya makan Salmon Fish, saya makan Chicken. U know what. makanan dier mmg SEDAP. . . .dan lagi 1. yer saya terrer pakai CHOPSTICK. hahaha. :D. belagak la plak aku ni kn.hik3. ;p tau knpa belagak? sebab papa saya xreti!! hihihih. :p Semalam gak, kteorg singgah kinokuniya. ngat nk cari buku LAW my papa. tap xde, xjumpe2.huhu. saya pulak yg mencari buku.hihihi. papa say ayg tye : "syg, ader nk beli buku ape2 x, majalah ke?" saya pon berfikir, "arh, novel." so pergilah site novel. so, agak lama gak mencari buku kat situ. sementara saya mmbaca sinopsis novel2 nk cari mne yg besh. papa saya sebok, membaca buku. sebok2 cari. huwaaa, kaki saya sakit, berdiri lama sangat. huk3. TAP xpe sekali sekala.hehe. Dan akhirnya, "SENAFAS RINDU" menjadi novel pilihan saya. ALAF 21 yer, yg pasti DAMYA HANNA. =). Kalo nk atu, dulu time sekolah menengah saya memang gler novel. =).dan say angat lagi karya DAMYA HANNA. yg saya baca time sekolah menengah, iaitu "SEPI TANPA CINTA". siyes besh. semalam nmpak g novel tu. bler tgk balik.dlm hati "wah, lama gler, aku baca buku ni, masa umur 15 @ 16 tahun. skg umur dah 20. cepat je masa berlalu kn.huhu. tersenyum je la tgk buku tu. =). Hah, citer lain plak. ni sal papa saya, ble saya dah habis bershopping, turn papa saya plak mencari baju pe tah nmanyer. yg org slalu paki tuk excersice tu. yg baju ketat2 tu, refree pon pakai gak. Saya pon mengikutla ke sana sini. masok kedai, saya dduk, dier cari baju. . .dari apvilion smpai ke klcc. seb bek nake motor. . hik3. ;p dah tu, beli kat klcc je. tu je yg ader size M. size S xdiketahui wujud ke x size tu. Yelarh, papa saya skrg dlm proses, menTOUGH kn badan. siyes, perut dier yg da boroi, semakin hilang,. huk3. yer, bidang dada dier, sudh semakin besar.hahaha. :DD. dan semakin hensem. hahahaha. :D. abis ar, kembang larh dier baca ni.hahahahhahaha. ;D. Dan kerana sekarang semakin aktif ke gym uitm tu, byk perubahan. BAGOS2. teruskan usaha yer. sebab nti bulan March. nk datang Mak n ayah mentua, so kna bersedia. hahaha. xle blah lina ni. ;pp Dan lagi 1 saya mmg nk gelak, ialah, sikap papa saya yg sering meminta pendapat dari hari ke hari, smpai saya pon xtau nk jawab pe dah. hiihihhihi.Dapat kekasih mcm ni.ok je. LAYAN~~. ;D. Dan say aakan pastikan xkan penat menjawab soalan awak yg sama setiap kali jumpe! ^.^. Dan apappun, semalam DATE mmg besh! THANX A LOT SAYANG. =).

Insya'allah minggu depan kte kuar g k. ma plak yg belanje. Actually, ari jumaat tu da dpt gaji, tap berbentuk cheque. haish, payah la plak kn.mmmm~~ so, kna tggu ari isnin ni, nk bank in @ cash tros. Dan good news. kejra 3hari je! yeay! khamis jumaat CUTI TAHUN BARU CINA MAA!! ^.^ so, dapatlah hangout jln2 nti!! Thats all my this time. Just want to share about my Happy Day with him! =). For my papa, THANX A LOT AGAIN, MAKE MY DAY HAPPY with laugh, smile, mad. everything is there. i love u n miss u so much.love the way u are. . . .

p/s : what u give u get back. . =)

*kalo ada spelling error tu, buat2 faham je. ;pp
Wasalam.

No comments:

Post a Comment