My Love Story

My Love Story

Thursday, December 9, 2010

FINISH

Today, hari yang dinantikan. For all students result akan keluar. Semalam ada announcement result will send through e-mail. And can access at 9:00a.m. Wow, cara baru plak kn. Saje nk mencuakkan. :P

Entahlah, masa tau result nk kluar tu, mmg cuak gle, tap hati TENANG der~~ =)
1st time, rasa mcm tu. Tggu pye tggu, dari semalam bermula pukul 12tgh mlm. blh la pulak kn link EXAMINATION RESULT kat student portal tu hilang, pe tah lagi link Mini Transcript. Yg lagi membuat rasa xbesh, ada la plak kn yg benasib baek ttyang kejap result dorg. . .lpas tragedi tu, da xde dah link tersenut. so, adalah bbrpa jam mengadap student portal tu kn. hahaha. :D da naek lebam mata ni.

So, mls da nk menunggu, maka membuat keputusan. TIDO je la. esok baru check.Sebelum tido tu sempat la borak2 ngan my Lovely papa. Sayang i really MISSSS YOUUUUUU!!! mau ketemu larh~~ T.T sayang baru blk dari Holiday at Terengganu, Papa plak ada event at Penang for a while. But dont mind. I'll wait u here~~ =)cepat balik ya syg~~~ Berbalik kepada result plak. eish, ni la penyakit yg mmg aku xske, iaitu NERVOUS. dimana nervous menanti keputusan, yg boleh membuatkan aku xlalu nk mkn, insomnia, fikiran xkeruan. . .segala2nya larh. Rasa ni yg mmg xBESH skali. :P

Sebelum tido tu sempat la aku berDOA. smpai nangis2 kn, dan tido lah bersama airmata. T.T

Matahari da naik atas kepala, so bangon la. tgk2 jam hp. tgk2 da pkul 9:30. So, aku dgn mamai2 nyer, menarik laptop yg berada kat sisi dri smlm. PRESS ON. LOADING. . . .
oleh sebab laptop aku ni dah upgrade, rasa menyampah la plak, ble laju, da ready nk tkan google chrome je kn. hahaha. :DD mencuba la tekan uitm student portal. Salah satu sebab nk tgk time mamai2 ni besh ckit. . . mata xsegar sgt. otak pon still dlm proses nk berfikir kn (otak jem la ktakan). tekan2 je. . . Woot2. result loading !!! hohoho. :DD

Woooooooooooo!!!!!!!! I PASS SUMER SUBJEK!!!!! hahahhaha :DD
Alhamdulillah,

itulah perkataan yg terpancul kluar dari mulutku! =)
GOODBYE UNIKOP! i'll miss tempat tu~~ seriously, byk sgt moment yg tercipta kat situ~
And for now, i'll concentrate for my practical next year! ^.^
setelah penat lelah, stress, xcukup tido. akhirnya berbaloi jugak~ THANX GOD. =)

I HAVE FINISH MY STUDY! PRACTICAL i'M COMING!!!!!! =)

No comments:

Post a Comment