My Love Story

My Love Story

Tuesday, December 21, 2010

bosan

Holla2!! ^.^
Wah! bosannyer! Saya pon xtau nk post ape. hahaha. tgk je tittle tu "BOSAN" paham2 je la. hek3. :p
Harini baru terasa rajin nak meng'post2 ni. bbrapa hari ni, asyik mengedit2 blog ni. hahaha. :DD padahal xdela cntik sangat. ngee~~ ntah ttbe lak kan tgk byk2 wrna graphics,yg warna PINK jugak jadi pilihan kn. Actually bukan pe, sbb kalo kite tgk, nk cari colour favorite kte pon, kompem, PINK jugak yg plg byk skali, so, paling senang, pilih je wrna pink tu. . .lagipon sweet aper. hehehe. =) Haish! mcm nilah cuti kn, asyik ngadap laptop berjam2! xlaen xbkn, FB,FS,BLOG,UTUBE,SKYPE & yang sewaktu dgnnyer larh.hihihi. kalo xbkak tu, tgn pon da mula gatal2 terkena alergik! hahaha. :DD Hah! time2 cuti ni la jugak berat pon dah betambah, seluar pon semakin ketat. agaga. :pp Pakai heel pon kaki da cepat rasa sakit, adedeh... mcm2. Tap laen pulak dgn papa saya. Dier dlm proses membuang lemak dbhgian perut yg sekian lama memboroi.hahaha. Yer, dulu saya gelakkan dier. TAP setelah dier rajin peg gym kat UiTM tu. cetttt! dier brjaya gak membuang lemak2 yg dikandungkannya! hahaha. :DD Siyes, ada perubahan. Gym rajin2 yer, wat bdn tu tough2! tap jgn smpai jad Sazali Samad. i tak RELA u! bhahaha. :P MEDIUM2 sdh~~ =) eh,dah2 xle puji sgt si'muchuk ni. nti kang KEMBANG. hak3. :)

Yang paling best time2 cuti ni, bab2 makan. hahaha. bkn pe, skg ni my sister pregnant, lpas tu kat umah ni pon, dah ada org gaji. So, time2 cuti ni, dptlah saya belajar masak2. Saya kurg ckit bab2 masak ni, mengemas rumah tu bidang saya.hahaha. :DD So, nk xnk, memasak la jugak org yg xpdai masak ni. Byk bnder sya blajar. yelar, selama ni study je memanjang, asyik ngadap laptop, buku,quiz, test, muka kwn2 sya, lecturer saya, kolej saya. hahaha. Laenlah kalo saya amik course memasak. hek3. :pp Yer, selama ni mak saya yg masak, saya tlg makan je. Ok la tu mak, xde ar nasi yg dmasak tu dbuang, dgn ader anak seperti saya, xde pembaziran! hahahaha. YES! i REALLY REALLY REALLY REALLY miss my family at Sabah. T.T Don't worry, your daughter will be back. =)

Hah,time cuti ni la jugak, saya banyak menghabiskan masa dgn melayari internet. bukan lagu2 tap MAKEUP! yeah! i like makeupholic. ttbe minat dgn mekap ni. nilah pengaruh rakan2 yg asyik bcerita ttg makeup. dan yg paling popular skali Michelle Phan. Tau sal ni pon sbb org rmai ckp sal deir, lpas tu tgk la kat u-tube, siyes. dier mmg style. fyi, dier duta LANCOME. nggeee~~ i LOVE u MICHELLE PHAN! Kat sini saya attach gmbar yg saya makeup. enjoy! ^.^






OK x? hehe. Neway, i lagi ske makeup natural, xya tebal2. Sederhana pon dah ok. ;) Natural Beauty! Beauty ke? hahaha. besa2 je. =)


Boeh x saya rasa BOSAN dgn FB?? xtau nape, mcm xbesh je.kwn je bribu, ngahaha. tgnku jadilah gatal untuk menekan REMOVE ngan org2 yg xkenal. Damn! aritu, kat FB, blh plak org wat b'KATA2 LUCAH! ngok ngek btol! tap apa pon aku dah BLOCK! hahaha. puas aty atiku!:pp maybe sbb da slalu ngadap kot. cbe xslalu, mesti bgai nk gler dah xbukak2 FB. hahaha. :DD Hah, ni lagi 1, dah betukar lagu plak blog ni, ngee~ ske lagu ni, actually lagu ni, berkaitan cinta jarak jauh, seswai la tuk saya dan papa saya. banyak dugaan, cabaran bercinta masa kteorg jauh. dan alhamdulillah kiteorg dpt atasi. Ya tuhan, aku harap hubungan ni akan berjaya. =) dan saya sangat sayagkan papa saya. mmmuuuaaahhh!!! :DD

Hah, sambil2 dgr tu layan muzik tu, ni tgk lirik dier skali. ENJOY ya! ^.^

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu
Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana


Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku


Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru


Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan


Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan


Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah
O…wu..wo..o..

Lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali

Kimita tuokukitemo
Kiminoi shuaguaratala
Shiniteruyo shiniteruyo

Wo wo wo..
Wo wo wo..a a ai aishiteru


PENYANYI : ZIVILIA BAND.


Ok larh! tu je la tuk arini. Tgn pon da naek penat. nti ada masa saya post2 lagi k! ^.^
bubbye!

p/s : Menanti Sebuah Jawaban. =.="

No comments:

Post a Comment