My Love Story

My Love Story

Monday, August 30, 2010

.stress.burnout.

arini memang stress.siyes.baru lepas test acc. tad.deym!i can't perform.=(.waaa.rasa nk nangis kat mak je.tanx awak sbb sudi dtg teman saya mlm ni.sangat2 stress.mengikut silibus saya dlm omt340 Behavior Organizational.tahap stress saya.mmg raja stress!that is stress burnout!!!siyes.stress yg sgt2.petang tad dpt dgr sora mak.abah.adik2.siyes.saya sangat rindukan mereka.sangat2. T.T mau pulang!dan ble dkire xlma lgi dah nk raya.siyes saya dah x sedar skg da puase yg ke'berape.hu3.argh.cte sal raya.tahun ni balik tmpat famili abg ipar.siyes x besh.tap nasib baek jugak.ader adk saya yg kat matrix ikot skali.hahaha.xla aku cm kerang busuk dpan fmili abg ipar aku.if aku sorg mcm raya2 taun lpas.dlm shari tu aku rasa aku dapat kire brapa patah perkataan aku cakap.hahaha.dan sbnarny' mls nk ckap.pe tah lagi bad news dri mak.bju x pos lagi. T.T sedih gler.saya nk baju turqouise saya!!! nk pkai sedondon ngan papa saya.=(.mak suh tggu brpa hari lagi.kalau mcm tu dinner nti saya mls nk join.mmmmm~nk wat backup plan pon ngat nk beli kbaya wrna turqouise n kain bawah ala2 sutera.xsure g cm mne.huk3.dan ble mcm ni.saya sdh malas nk pk sal bju.kerana sedih ble bju x siap.selendang dah beli. . .

aritu shopping ngan papa saya!besh.ble da mla nk pkai2 sedondon ni.tu yg shopping pon nk bju wrna yg sama.hahaha.tema nti putih.xsbar nk pakai.n lpas raya.kteorg nk celebrate our anniversary for 2years!can't wait it!.=).

hah,sempena 31 Ogos 2010.Selamat Menyambut Kemerdekaan tuk semua rakyat Malaysia!!! MERDEKA3!! 1 Malaysia, 1 Kemerdekaan.mlm ni x overnite.slalu kuar.tap mcm mls plak.takot pnat sgt esk.lagipon akak papa saya dgar cte tad dah nk besalin.so kna jga rumah.=).beshnyer dpt baby time Merdeka!=p.dan mesti comel.hee.:DD.mudah2an sumerny' selamat.dan xlupe nk ucap tuk anak pacik saya yg juga lahir 31 Ogos.nama Mohd Mahathir bin Abd. Aziz.ceh!amik nama perdana menteri tu.hak3.xpe.nti bdk tu da besar.bangga apa dpt cte ngan anak2 cucu dia lahir bulan merdeka.=).dan siyes saya xtau bpe umo ank pcik saya tu. dah lama x jmpe.wah!gler arh.trasa lma sgt xblk.huk3.saya sangat rindukan sumer famili2 saya.........RINNNNDDUUUU SANGGGAATT........... :DD

Neway,aku pon saje tulis bendala2 kat atas tu, tuk tdk memikirkan sal acc tad.yg penting esok adalah CUTI!!!hahahha.HEAVEN. =)).

pelagijomlayantgkctekoreaplak.tgkmoviekejanjidpthlgkantensenygmelampauni.

be STRONG LINA! ^_____^

No comments:

Post a Comment