My Love Story

My Love Story

Friday, August 6, 2010

Jae-Xiara ft Kim Jae Joong!

Lama gler x bkak blog ni. . rndu gler!! ^__^ hari2 yg d'lalui brlalu bgitu cpat skali.nex week da mula puasa.cpt btol masa berlalu.dan class pon owez full.minggu2 mmg sgt pnat.huhu.mulai 10-12hb.saya dah mula internal praktikal kat bhgian ADMIN! mudah2an sglanya bjln dgn baik dan lancar. doakan saya. =)

Hah, ni nak post psal yg title kat atas tu hak3! <> nk cte sal artis KOREA yg saya sgt minat selain 'RAIN'.

Inilah Kim Jae Joong! :D mentang2 minat nama pon tkar skali. Jae-xiara.mcm pelik je la!xseswai pon.tap ske ati akulah, jnji aku bhgia! hahaha.Dah lama minat kump. ni. INILAH TVXQ atau lebih dikenali TOHOSHINKI!antara smua, minat HERO lebih atau nama sebenar Kim Jae Joong! nilah ciri2 llaki idaman saya.hahahah. Walaupun BF saya x nsem mcm ni.saya tetap CINTA & SAYANG dia~~ ;)


                                                                            TOHOSHINKI


i love Kim Jae Joong!

Sangat suker tgk HERO nyanyi, dance, such Mcd tagline 'im lovin it!' :D
i LOVE hero, i LOVE tohoshinki! Hope this group success in their carrier! =)
Anyway! WorldStage next year, invite this Group! hahaha. Insy'allah sya dtg! agagag ;p



video

Ini ada video klip yg sya suker! ;) Title 'Wrong Number!'  by TVXQ Enjoy it!
Dance kat video ni pon, da hafal da. hak3! ;p

No comments:

Post a Comment