My Love Story

My Love Story

Sunday, August 29, 2010

.fight.

arini.kteorg gadoh.siyes sangat xske.maybe sbb prgai aku kot.ye, saya seorg yg kuat marah,egois,segala2nya.maaf kalo saya banyak lukakan hati awak.=(.kadang saya wat somethin' tuk amik perhatian awak.siyes,if saya marah.saya xle control marah saya!saya xtau knapa.dan saya akn lepaskan kat awak.minta maaf sgt2.hanya awak yg sgt close ngan saya.dah terlalu rapat ngan saya.sangat2 dekat ngan saya.dan xmungkin saya akan jauh dari awak.xkn.saya tau kadang2 saya b'sikap mcm bdak kecik.kdg2 ok, kdg2 terlebih.saya minta maaf wat awak nangis sbab saya.!_!.siyes saya sedih.saya minta maaf awak.it's the real of me.prangai ni yg saya nk buang jauh2.saya xnak bnder ni hancurkan dri saya sdri dan hbgn kite.i'll try for us.saya sygkan awak dan saya cintakan awak.really.tanx sbb than ngan prgai saya mcm ni.siyes saya xnk kehilangan awak.xnk.xnk dan xnk.kalau awak nk tinggalkan saya.bunuh saya dulu.saya xnk rasa sakit sepanjang hidup saya.saya xblh hidup tanpa awak. T.T  apalagi lihat awak dgn pmpuan lain.saya xsggup awak.kadang2 saya bygkan mcm mne hidup saya tanpa awak.dimana,telefon xbunyi msj.xde call.dlm sehari saya xdgar awak gelak.awak wat lawak.awak manjakan saya.awak dodoi msa saya nk tdo.awak wish good night tuk saya.dan pagi2 xdgar suara awak bgon tdo.wish tuk hari yg bermula.awak xmsj awak tgh watpe.awak dgn sape.awak da mkn ke.xdgar awak berleter sal lect. awak.xdgr sal keluhan awak stad.apatah lagi xdpt kejutan dari awak.ttbe je awak dtg kolej.dan setiap hari jadi saya. saya xdpt hadiah.saya xdpt wish dri awak. T.T saya xdpt kusutkan rambut awak.saya xdpt picit hidung awak.lpas tu awak dah xde amik gmbar saya lagi.nti dah xde org nk kopekkan kulit udg tuk saya dan suapkan saya.xde org yg nk tman saya shooping.xde org nasihat sal perbelanjaan saya.xde org mmbebel kalo saya x ponteng class.xde org nk tman p psar mlm.dan setiap minggu saya duk uma sorg2.spatotnya xcted nk kuar sbb every weekend ada date.xde org tman tgk wayang,belikan pop corn.duk twin seat.xde kwn nk jad sengal dan semuanya!segala bnder d'sekeliling saya.hanya mengingatkan pasal awak.awak dan awak. T.T saya sayangkan awak.dan saya xnk membygkan sumer bender tanpa awak.itu sangat sakit buat saya.sangat sakit awak. T.T it hard to survive without u.saya minta maaf sbb saya xblh jad sempurna.saya minta maaf wat awak nangis, wat awak terluka dgn sikap saya.apa yg saya tau saya sayang awak smpai akhir hayat saya. T.T hanya kamu.kamu dan kamu.

1 comment:

  1. Thanks mama~lps papa dh bca blog mama, papa dh xde rsa cdey2~thanks..papacme hrp, klo mama tensi..jgn buang papa~please~klo mama ckp mama tkowt ilang papa..jgn buang papa~mcm mne papa nggis td..trowk papa nggis sbb xnk ilang mama~please..think about us sygQ~

    mama~akn papa sntiasa ada dgn mama xkire apa pown.mama mrah..papa ttp ada dsmpg mama~hya mama sgalanye bg papa~only you my love~papa taw 2 mama~n papa fhm~tp klo ubah demi kbaikan..apa slahnye kn syg?~papa fhm mama tensi..cme jgn buang papa taw?igt papa slalu mama~please~itu..papa mrayu kt mama~mama igtlah mcm mne papa nggis td~bkn buat2 2 sygQ~jgn buang papa~~

    mama~I love you sygQ~~

    ReplyDelete