My Love Story

My Love Story

Tuesday, August 31, 2010

.nightmare.

mengikut tajuk diatas.kompem la nk cte sal nightmare yg dialami kn?siyes xske.ada satu mlm tu mimpi ngeri gler.dlm tu aku macam sakit.ala2 kna kacau cm tu lar.tbe2 ader sorg pompuan.mcm nk ubati aku.dia tarik tgn kanan aku smpai ujung jari.sampai kiraan ke-3.tibe2 dia cakar muka aku!.gler seram.tros2 je tbgon.padahal kalo nk kata x bsoh kaki, mmg da bsoh da.yg pasti terlupa nk wat ialah doa.so, kesimpulanny' jgn lupe bca doa sebelum tdo walaupun dah ngantok sgt.=(.

Lgi 1 ni plak bru mimpi smlam.bknlah nightmare pon.tap tekejot t'mimpi mcm tu.kadang2 kter kata.mimpi mainan tido.tap adakalany' mimpi mmbawa maksud yg tersirat.itu dari dri kiter sdri nk menilainy'.smlam mimpi sal ex-bf saya.nama x perlu nk cakap.nak je saya hilangkan memori b'kaitan dgnny'.everything.but whai i can do.everything that happen, can't be disappear.it is ordinary.tap besh gak mimpi tu, bukan sebab apa.saya mimpi saya dtg menghadiri perkahwinan dia!!!gler besh.tap sbnarny' yg real saya x dtg pon time dier kawin btol2.dia x inform pon.yg bgtau pon mak saya.dan skrg rsany' dia dah pye anak.huk3.tap siyes dlm mimpi tu saya dpt jmpe fmili dia yg dulu sgt rapat ngan saya.dlm mimpi rsany' saya blh bdpan.tap kalau real.i'm sorry.i can't.ouh!gler.knpe perlu cter lma b'ulang kembali!DEYM!org kata,kalau kte mimpi org yg da lma kte x jmpe.maksudny' dia teringatkan kte.ah!sdh.mls nk ckp.apapun saya benci sglny' tentang awak.everything. T.T tanx for hurting me.THANK YOU!!! .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

____hati yang kau sakiti___

Jangan pernah katakan bahwa cintamu hanyalah untukku

Karena kini kau telah membaginya

Maafkan jika memang kini harus kutinggalkan dirimu

Karena hatiku slalu kau lukai

Tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu

Ku hanya bisa mengatakan apa yg kurasa

Ku menangis... membayangkan

Betapa kejamnya dirimu atas diriku

Kau duakan cinta ini

Kau pergi bersamanya

Ku menangis... melepaskan

Kepergian dirimu dari sisi hidupku

Harus slalu kau tahu

Akulah hati yg telah disakiti

 
Maafkan jika memang kini harus kutinggalkan dirimu

Karena hatiku slalu kau lukai
 
Ku menangis...

Harus slalu kau tahu

Akulah hati yang telah....

Kau sakiti...

(song by Rossa)
 

Monday, August 30, 2010

.stress.burnout.

arini memang stress.siyes.baru lepas test acc. tad.deym!i can't perform.=(.waaa.rasa nk nangis kat mak je.tanx awak sbb sudi dtg teman saya mlm ni.sangat2 stress.mengikut silibus saya dlm omt340 Behavior Organizational.tahap stress saya.mmg raja stress!that is stress burnout!!!siyes.stress yg sgt2.petang tad dpt dgr sora mak.abah.adik2.siyes.saya sangat rindukan mereka.sangat2. T.T mau pulang!dan ble dkire xlma lgi dah nk raya.siyes saya dah x sedar skg da puase yg ke'berape.hu3.argh.cte sal raya.tahun ni balik tmpat famili abg ipar.siyes x besh.tap nasib baek jugak.ader adk saya yg kat matrix ikot skali.hahaha.xla aku cm kerang busuk dpan fmili abg ipar aku.if aku sorg mcm raya2 taun lpas.dlm shari tu aku rasa aku dapat kire brapa patah perkataan aku cakap.hahaha.dan sbnarny' mls nk ckap.pe tah lagi bad news dri mak.bju x pos lagi. T.T sedih gler.saya nk baju turqouise saya!!! nk pkai sedondon ngan papa saya.=(.mak suh tggu brpa hari lagi.kalau mcm tu dinner nti saya mls nk join.mmmmm~nk wat backup plan pon ngat nk beli kbaya wrna turqouise n kain bawah ala2 sutera.xsure g cm mne.huk3.dan ble mcm ni.saya sdh malas nk pk sal bju.kerana sedih ble bju x siap.selendang dah beli. . .

aritu shopping ngan papa saya!besh.ble da mla nk pkai2 sedondon ni.tu yg shopping pon nk bju wrna yg sama.hahaha.tema nti putih.xsbar nk pakai.n lpas raya.kteorg nk celebrate our anniversary for 2years!can't wait it!.=).

hah,sempena 31 Ogos 2010.Selamat Menyambut Kemerdekaan tuk semua rakyat Malaysia!!! MERDEKA3!! 1 Malaysia, 1 Kemerdekaan.mlm ni x overnite.slalu kuar.tap mcm mls plak.takot pnat sgt esk.lagipon akak papa saya dgar cte tad dah nk besalin.so kna jga rumah.=).beshnyer dpt baby time Merdeka!=p.dan mesti comel.hee.:DD.mudah2an sumerny' selamat.dan xlupe nk ucap tuk anak pacik saya yg juga lahir 31 Ogos.nama Mohd Mahathir bin Abd. Aziz.ceh!amik nama perdana menteri tu.hak3.xpe.nti bdk tu da besar.bangga apa dpt cte ngan anak2 cucu dia lahir bulan merdeka.=).dan siyes saya xtau bpe umo ank pcik saya tu. dah lama x jmpe.wah!gler arh.trasa lma sgt xblk.huk3.saya sangat rindukan sumer famili2 saya.........RINNNNDDUUUU SANGGGAATT........... :DD

Neway,aku pon saje tulis bendala2 kat atas tu, tuk tdk memikirkan sal acc tad.yg penting esok adalah CUTI!!!hahahha.HEAVEN. =)).

pelagijomlayantgkctekoreaplak.tgkmoviekejanjidpthlgkantensenygmelampauni.

be STRONG LINA! ^_____^

Sunday, August 29, 2010

.fight.

arini.kteorg gadoh.siyes sangat xske.maybe sbb prgai aku kot.ye, saya seorg yg kuat marah,egois,segala2nya.maaf kalo saya banyak lukakan hati awak.=(.kadang saya wat somethin' tuk amik perhatian awak.siyes,if saya marah.saya xle control marah saya!saya xtau knapa.dan saya akn lepaskan kat awak.minta maaf sgt2.hanya awak yg sgt close ngan saya.dah terlalu rapat ngan saya.sangat2 dekat ngan saya.dan xmungkin saya akan jauh dari awak.xkn.saya tau kadang2 saya b'sikap mcm bdak kecik.kdg2 ok, kdg2 terlebih.saya minta maaf wat awak nangis sbab saya.!_!.siyes saya sedih.saya minta maaf awak.it's the real of me.prangai ni yg saya nk buang jauh2.saya xnak bnder ni hancurkan dri saya sdri dan hbgn kite.i'll try for us.saya sygkan awak dan saya cintakan awak.really.tanx sbb than ngan prgai saya mcm ni.siyes saya xnk kehilangan awak.xnk.xnk dan xnk.kalau awak nk tinggalkan saya.bunuh saya dulu.saya xnk rasa sakit sepanjang hidup saya.saya xblh hidup tanpa awak. T.T  apalagi lihat awak dgn pmpuan lain.saya xsggup awak.kadang2 saya bygkan mcm mne hidup saya tanpa awak.dimana,telefon xbunyi msj.xde call.dlm sehari saya xdgar awak gelak.awak wat lawak.awak manjakan saya.awak dodoi msa saya nk tdo.awak wish good night tuk saya.dan pagi2 xdgar suara awak bgon tdo.wish tuk hari yg bermula.awak xmsj awak tgh watpe.awak dgn sape.awak da mkn ke.xdgar awak berleter sal lect. awak.xdgr sal keluhan awak stad.apatah lagi xdpt kejutan dari awak.ttbe je awak dtg kolej.dan setiap hari jadi saya. saya xdpt hadiah.saya xdpt wish dri awak. T.T saya xdpt kusutkan rambut awak.saya xdpt picit hidung awak.lpas tu awak dah xde amik gmbar saya lagi.nti dah xde org nk kopekkan kulit udg tuk saya dan suapkan saya.xde org yg nk tman saya shooping.xde org nasihat sal perbelanjaan saya.xde org mmbebel kalo saya x ponteng class.xde org nk tman p psar mlm.dan setiap minggu saya duk uma sorg2.spatotnya xcted nk kuar sbb every weekend ada date.xde org tman tgk wayang,belikan pop corn.duk twin seat.xde kwn nk jad sengal dan semuanya!segala bnder d'sekeliling saya.hanya mengingatkan pasal awak.awak dan awak. T.T saya sayangkan awak.dan saya xnk membygkan sumer bender tanpa awak.itu sangat sakit buat saya.sangat sakit awak. T.T it hard to survive without u.saya minta maaf sbb saya xblh jad sempurna.saya minta maaf wat awak nangis, wat awak terluka dgn sikap saya.apa yg saya tau saya sayang awak smpai akhir hayat saya. T.T hanya kamu.kamu dan kamu.

Wednesday, August 25, 2010

.busy.time.

HOLA!!!!
^___^
Lama x update.siyes.sangat2 busy.huk3.wah!saya jatuh cinta lagi!muahaha. :DD
Jatuh cinta ngan Lee Min Ho. =)). gler gedik.agagaga.neway, saya rndu gler kat syg saya, muchuk saya, really miss u! <3

nEWAY, semalam somethin happen in my room.oh GOD.maling mna mau ngaku curi. mcm2 btol bdk skrg ni.dah buat, xnk ngaku. dah bgi mnum air yassin, dah putar belit cte.ni TERLAMPAU BERANI nk sumpah kat atas nama Quran.Astagfirullah'al-azim.BUKTI da kukuh.dah mmg xle dinafikan, tap still keras kepala xnk mengaku. ni mmg setan diri sdiri.bulan2 puase,mner ader setan.Eish.ssh nk ckp.biar je la, cuma cepat @ lambat je dia trima balasan.dah brani sumpah nk trima blasan, so tggu & lihat je la.berani buat,berani tanggung!

Xsgka msa brlalu bgtu cepat.dah nk raya plak.huk3.TAP siyes.xEXCITED pon nk raya.huhu.maybe sbb xblk kg. kot.huhu.x ingin mmbygkn hari raya prtama. ;(( UNLIKE THIS! Pepon DIZ week nk shopping raya wif my sayang~~ =))

Urm, mentang2 dah nk cuti raya, maka keje pon belambak!Ouch!Esk ader QUIZ AOM! wish me luck! ;). skg ni pon tgh B.U.S.Y nk wat Marketing Plan tuk ETR.ACC100 test.headache mlanda!dgn asaimen yg kena anta sbelum cuti, oh BEL313.mmg Critical Thinking. ;(. Class ganti lgi.oh.mmg sgt PACK.cepatlah masa berlalu. . . .huhuhu.

Segalanya sdh tertulis.skg mula tuk wat keje lina!!! Chaiyok2! aja2 Fighting! ^____^
Hope everything will run smoothly. . .Have a nice day!

REALLY MISS & LOVE my PAPA.so.much. :DD

Wednesday, August 18, 2010

.lama.sudah.

Lama gler x bkak blog ni!!!rindugiler. ^__^
Neway, sgt2 BUSY last week.dgn praktikal, qz, class.alhamdulillah semua bjln dgn lancar.amin.apapun masih belum terlambat nk ucap 'Selamat Menyambut Bulan Ramadhan'. ;)  Hope dpt la puase penoh.tap kalau pompuan besa la.hu3. NO COMMENT. 

Semoga ramadhan ni,dpt banyak manfaat dan kebaikannya.amin. Semoga amal yang dilakukan akan diterima.skema la plak.hihihi. :D.  Banyak bender yg berlaku mggu lepas. Ramadhan ke3 besh dpt Bubur Lambok dri Kolej. nyum2! ;). Apapun kesedihan tetap ada dlm diriku, mengenang MAK & AYAH kat Sabah. i reallyyyy mish them! So Much! nk pelok cium! really miss mum & dad! REALLYYYYY!!!!!!! ;((  Sometimes it make me cry, but i need to strong stand here for my future n for my FAMILY also! Thank You very much Mum & Dad! =)

14 Ogos 2010. Kteorg wat 'Ring Couple' steel! Besh sgt. Lpas tu ltak nama kat bhgian dalam ring tu! sweet sgt! Hav our name n our date anniversary! ^__^ it like everytime he owez wif me! ;) tanx syg! And for now, my brain is stuck, not remember well every moment that happen last week! there is so many things i think! harap sgt aku x nyanyuk! gahaha @pun PELUPA! xnk! ;(

Wei, aku xsbar shopping raya!! hahah. nk paw my sis! hee :D
and paling xsabar nk PHOTOSHOOT sabtu ni! i'll be the model!
n my darl as a photographer! Xcted gler!! ^__________^

n paling xsabar nk bukak PUASE brsama syg esk!!
Dah 3hari x jmpe~ RINDU~~ ;((

thatallfortodaysakitkepalaxcukuptidopelgijomtdo!

Friday, August 6, 2010

Jae-Xiara ft Kim Jae Joong!

Lama gler x bkak blog ni. . rndu gler!! ^__^ hari2 yg d'lalui brlalu bgitu cpat skali.nex week da mula puasa.cpt btol masa berlalu.dan class pon owez full.minggu2 mmg sgt pnat.huhu.mulai 10-12hb.saya dah mula internal praktikal kat bhgian ADMIN! mudah2an sglanya bjln dgn baik dan lancar. doakan saya. =)

Hah, ni nak post psal yg title kat atas tu hak3! <> nk cte sal artis KOREA yg saya sgt minat selain 'RAIN'.

Inilah Kim Jae Joong! :D mentang2 minat nama pon tkar skali. Jae-xiara.mcm pelik je la!xseswai pon.tap ske ati akulah, jnji aku bhgia! hahaha.Dah lama minat kump. ni. INILAH TVXQ atau lebih dikenali TOHOSHINKI!antara smua, minat HERO lebih atau nama sebenar Kim Jae Joong! nilah ciri2 llaki idaman saya.hahahah. Walaupun BF saya x nsem mcm ni.saya tetap CINTA & SAYANG dia~~ ;)


                                                                            TOHOSHINKI


i love Kim Jae Joong!

Sangat suker tgk HERO nyanyi, dance, such Mcd tagline 'im lovin it!' :D
i LOVE hero, i LOVE tohoshinki! Hope this group success in their carrier! =)
Anyway! WorldStage next year, invite this Group! hahaha. Insy'allah sya dtg! agagag ;p



video

Ini ada video klip yg sya suker! ;) Title 'Wrong Number!'  by TVXQ Enjoy it!
Dance kat video ni pon, da hafal da. hak3! ;p