My Love Story

My Love Story

Thursday, July 1, 2010

Balik Kolej

Saya telah membuat decision tuk balik ke Kolej Unikop yg Terchenta pada hari sabtu bersamaan 3hb July 2010.  Waduh! sgguh mls nk b'kemas2. . .Sem ni sem last tuk my dip, x trasa da 3thun. . .Insy'allah lps sumer subj. will finish on time~ kna FOCUS n SERIUS dis sem!! ya! itu visi n misi ;))

Alangkah tdk seronok plg ke ostel UNIKOP! ;(( OMG help me!  Tdk ingin ku melihat TIKUS2 yg berkeliaran! Ouch! aQ sgt FOBIA dgn binatang spesies itu!!!!!!  Harap binatang itu semakin bkurgan bkn beranak-pinak!!!! wwwaaaaa   ;((((

Dgr crita intake baru seramai 400 lbih. . .dan majoriti mstilah OM114.  Dan blik saya, ramai bdak jr.  ;))
Welcome to our CLUB! 12-2 ! Saya sgt merindukn SENIOR2 saya! Dorg sdh pon kluar utk mymbung ke peringkat sterusny' . . . GUD LUCK everyone! Special for K Lia, K Anis, K Shila, K Lai, K Alin . . . ;)))

Ya, esk saya harus mula kemas brg2! HARUS! jgn kmlsan melanda lgi. . .hee . .  Bahagia, bberapa hari ni saya skype ngan my papa. .  (^_^)  waktu mkan, tdo. .hahaah. .terasa dier dekat dgn saya! besh gler!!!!!


Saya sdh pnat & igin tdur. .
my Bear Marmi, my lovely Selimut pon da pggil n my VIP (papa) pon da pggil. .
Jom tdo!
Gud Nite
Sweet DreaMz!
(-_-)

2 comments:

  1. mamaQ tlah m'ubah utk blk kolej hr ahad plak~

    dr mama sygQ~

    igt btol2..fokus sem ni~papa pown kne fokus sem ni~byk bnda sem ni kne wat~apa pown..papa n mama sma2 skong stu sama lain~kn syg?~

    dh xde kot tkus msuk blik~jgn wso sgt syg~insyaAllah xde a 2~klo ada..sepak tikus 2 msok gol..hehe

    mamaQ snior nnt~otai2~hehe.

    bech skype dgn mama~rsa dkt~mcm sblh2 je~mcm dduk sma2~bechnye klo btol2~

    mama~mmmmuuuuuaaaaahhhhh~kich mama~hehe.

    ReplyDelete
  2. Yer ! tlah pun d'tunda pada hari ahad! ahaks! ;p

    Btol, kte akan sling myokong antara 1 sama lain !

    Hahahah. . mentang2 DEMAM BOLA, tikus pon blh sepak? hohoh. .

    sepak-menyepak ni, tingat lak MACIK2 unikop. .
    ada 1 hari tu, ader sepak tikus, gler hebat macik tu !!! hahahha. . ;D

    jatuh ke bwah tros tikus tu. .
    rsakan penangan sepakan! muahhaa. .

    Otai le sgt ye papanyer!

    hee. . blk klej blh skype jgk!! hiihi

    papaQ~ mmmmmuuuuuaaaaahhhhhhh~ :)))

    ReplyDelete