My Love Story

My Love Story

Saturday, June 26, 2010

Sampai Syurga !

Hype ! boring la plak mlm ni ! sgt sdih KOREA kalah ngan URUGUAY! weuw! pengadil mcm aper je ! xle pakai . . xpe2, JEPUN still ader g . . hope jepun ok ar. . ; )  skrg saya mls untuk memikirkan event2 yg trdekat wat masa skrg ! Oouch ! cpat btol masa berlalu ! Jujur, msih x sedia tuk sem dpan. . .adush~ ;( rasa nk blk tu mmg excited, tap at the same time, rasa sedih pon ader. . .i REALLY miss my family, SO MUCH! in fact, now i really miss them ! T__T 

Dan esk saya nak epi2 ngan my family ! ;) n paling besh tad mam kfc wif my family ! sgt bhgia~ makan ramai2, ketawa brsama, bkgsi. . sweet moment ! ;) It's finger lickin' good ! hehe. . Insya'allah 28hb da blk kl. skrg dlm plan tuk mgurus kplgan saya, especially my papa~ tanx sayang~ ;)  

Tad sempat lak tgk vdeo klip faizal tahir, mamat ni jgak la plihan hati aku ! hahaha ! gler besh dier nayanyi lgu 'Sampai Syurga' ! cair doe! hek3x ! sbb suka tu lar aQ rasa nk post lagu tu, dedicate to my Lovely dear, darling, sweetheart, baby, hubby, PAPA. . .this song is for u syg ! check it out ! ;)

_______________________________________________________________________

Sampai Syurga


Ku membenarkan jiwaku
untuk mencintaimu
Ku persembahkan hidupku
untuk bersama kamu

Dan diriku untuk kamu
belum pernah ku merasai begitu

Semua itu sudah berlalu
harapanku palsu
Dan mungkin hari yang satu
Terus ku tertunggu

Di hatiku masih kamu
belum pernah ku ingin terus memburu

Aku lemah tanpa kamu
ku inginmu dampingiku
Aku fahami aku bukan terbaik
untuk dirimu

Namun aku tetap aku
yang terbaik untuk  diriku
hanya satu
hanya kamu

Ku membiarkan hatiku
untuk merinduimu
Ku menghamparkan sakitku
untuk tatapan kamu

Bersamamu harapanku
Hilang dalam terang yang membutakanku

Sampai syurga ku menunggu
Sampai syurga ku cintamu
Hanya kamu

Dan segala yang ku ada
Ku berikan semua
Untuk dirimu saja

Ku mahu dirimu
Bahgia tuk selamanya
Biar sampai Syurga
Aku menunggu cinta darimu
Agar ku SEMPURNA


-faizal tahir-

No comments:

Post a Comment