My Love Story

My Love Story

Sunday, June 27, 2010

Kepulangan

Pulang? Yup! esok 28hb June 2010 saya akan pulang ke KL . . Wwwee~~ hepi sbb dpat jmpe my lovely fren ! anak buah yg tersayang Airis Sofea, rindu banget da ni. . baby, i have somethin' for u~ a mickey doll from ur grandmother ! hee. . ;)  Whatever it is, the most important person that i want to SEE is my PAPA larh ;p  'Kau VIP dihatiku' ! saya sgt merindui dier~ ;(  SANGAT2~ 

Dalam rasa besh nk blk tu, rsa sdih pon ader. . xtaw rsa laen plak time ni nk blk. . hurm ! i'll leave my FAMILY. . .in fact, i start MISS my family rite now ! especially my mum, argh! msti nti rndu gler msakan mak saya, bebelan mak saya. . .walopun dier marah saya, saya tau dier syg saya. . .dan saya sgt sayang dier BANYAK2 ~ ;(  'Ibu, engkaulah RATU hatiku' saya rindu snyuman, gelak tawa, suara dan semuanya !  Mak, jgn lupa pkai gelas yg kter hadiahkan time hari ibu taw?  ;(  dan yg kan saya rindu jgak my COOL DAD ! ;(  tanx 4 everything u have done for me ~ 'DADDY is another name for LOVE' dan saya juga akan rindu dgn adk2 saya yg sengal2 . . . wei ! aQ rndu nak GADO !  T___T

Ouh ! No ! esk adalh hari yg sgt membosankan jgk ! saya sgt tdk suka naek kpal trbg ! hahaha. .  bkn aper, dimana situasi yg sgt tdk memberangsangkan ! pergerakan yg terhad ! iaitu, harus duduk, duduk & duduk. . naik lemau, naik lmak, naik pnat bontot saya duduk ! tidakkah itu membosankan ! dan hanya blh memandang kiri, kanan, hadapan & bawah. . .itu sgt tdk selesa ~ ~  Tap xpe naek mas dpt mam free. . hahah. . . makan, makan & makan.  .itu hobi bila bosan ! ;p  dan dpt mencuci mata sekejap dgn pramugara2 yg nsem2.  . .hahaha.  .=D but 'i'll become noty only with   ? ?  ;/


Hmmm pe pon, SWEAR, saya blom ready tuk sem dpan~ ;(  dgn perlu mendaftar? Ouch ! i HATE crowded situation !  and HATE for waitin' ! ;(   Lantak lar, mls nk pk ! huhu . . inilah aktivti yg ingin saya wat ble sdh kmbali ke kl. . .haha. . Inilah silap papa yg yg mencdgkan ! ;p
 


            1.  Saya nk makan ROTI BOY !
                 oleh kerana nti lpak KLCC, so, kte singgah jap yek sayang?

            2.  Saya nk makan J.Co !

            3.  Saya nk makan MCD !

            4.  Saya nk makan PIZZA HUT !
 
            5.  Saya nk Watch Movie Marathon !

            6.  Saya nk SHOPPING RAYA !

            7.  Saya nak KAROK ngan awak !
                 Kad Red Box sdh berbau msam dlm purse saya, so, pe lgi? hohoh. . .

           8.  Saya nak dinner kat WAU dgn awak !

           9.  Saya nk NGEDATE dpn kolej dgn awak !

         10.  Saya nak naek MOTOW dgn awk !

         11.  Saya nak pakai Baju Couple ngan awak !

         12.  Dan byk lgi saya nk wat dgn AWAK ! hahahah ;p

Saya memang soerang yg tamak & kejam ! So what? any prob. ? hahaha. . .saya XSKE BEKONGSI apa sgla bender pon ! So, plz beware of ur action ! ;))  Esk flight saya pukul 11:35, insy'allah smpai kul 2 @ 2stgah cm tu ar. .besa ar, tggu brg g. . sgt bosan ! euw ! saya akan djmput Mohd Hamizan Mohd Noh d KLIA.  ;))  dan saya sgt tdk SABAR !!! Lpas tu lpak KLCC smentara tggu my sis blk keje.  . .So, kte ENJOY ! Mudah2an sumer berjalan dgn baik, tanpa ada apa2 hlgn. . .dan selamat sampai dtmpat yg d tuju~ AMIN~

Dat's all, time tuk kmas2. dan sgt lazy la plak ! ;p
My papa tgah TDO puas2, nk tgk bola pya pasal. . .
tdo leklok sayang~
Love & Miss u so much !


p/s : mcm mner sorg laki nk bdepan dgn kwn2 dier yg slalu kutuk2 GF dier ka blkg, bknkah itu               
      brmakna, 'xske n x terima GF aQ, brmksud, kamu juga TIDAK suka dan TIDAK menerima aQ??'

KEPADA kwn saya mira : Jawapan yg munasabah oleh BF kamu, mira ! juga soalan yg BAGOS, krna situasi KITA adlh SAMA,  rsanya the best way, FACE TO FACE ! ;))  tap kalo saya mmg nak  je. tap bla saya pk blk, xnk ar sbb saya tau sumer tu lgi memburukkan keadaan, tmbah benci-membenci, permusuhan. . .dan berakhir dgn PERTENGKARAN ! everything will ruin ! Just ignore pe org nk kata, Kter x pernah judge org, tap dorg x sdar dorg judge kte bkn2, tap ble pk blk, dorg pon xnk kena JUDGE jga kn? ble kter ckp ckit sal dorg, msti dorg kata, Don't Judge Me, if u Don't know who Is Me ! hahah ! So, bder sama gak ! Dan plg penting saya x ske org yg ske masok cmpur urusan org laen ! Just ignore & Go On ur Life ! If one day kna FACE TO FACE, Just Go ! Think bout it ! ;))

No comments:

Post a Comment