My Love Story

My Love Story

Wednesday, June 2, 2010

CINTA LAGI??

Kenapa cerita dulu perlu di perkatakan lagi?? Urm, kau pun da tau aku da berpunya kan?? IT'S OVER BETWEEN US! u're my cousin? how u can fall in ?? wif me? it's impossible boy! u know it! i know in our family can married between of us, but it not the reason! kawin dlm kluarga n pastikan hbgan tu jauh, agar tdk mlnggar hukum ISLAM, bila dfkirkan blk kita mmg blh, BUT. . .i can't do that! kalau kamu brkta psal cinta dulu ia hanya cinta monyet. . . Aku tau knpa kau nk kawin ngan aku, supaya HARTA mak bapak kau xkan jatuh ka tangan org lain! tap jatuh ka tangan FAMILY sdri, itu yg kau nk kan???Aku tak BOLEH! Ur family is so rich, and my family ?? u know it! Can't u think about it! aku xnk kena ckp nak kawan ngan kau, dkat ngan kau hanya kerna family kau KAYA. . .cukup ar dulu2. . n u say, kalau U datang melamar, family aku xkn mampu nk tolak! ya, my family maybe senang, sbb kau mampu nk jaga aku smpai bila2. . but HOW MY FEELIN?? my LOVE for u NOW is DIE!!! For ur information, I'M TAKEN BY some1, the person is MOHD HAMIZAN BIN MOHD NOH! u need to know. . .


And i know, the flower that i get at my bufday is from u. . .[AZLAN] tanx, BUT, i'm NOT for YOU~
I've tell my PAPA bout diZ, and we discuss properly. . .and he know the true! AZLAN? i'll remember that name in MY LIFE!


                           * ALL i need is YOU PAPA! ;)

No comments:

Post a Comment