My Love Story

My Love Story

Monday, May 31, 2010

Best & X Best. . .

Aku sangat penat arini. . .bkn pnat sbb wat keje ke aper. . aku penat sbb MAKAN3x! hahaha
Prot kenyang, ati pon senang. . . Sana Sini dpt jmputan kawin. . .tap besh sgt! dptla b'jimat. .
hehehe. . .ka uma x ya masak. . MAKAN FREE bak kata my PAPA ;p

Waaa, diz week aq kna rhat! ujung mggu kazen aku lak kawin. . .my mum sgt memahami orgny'
heheh. . .ari rabu n khamis da wat appointment nk p spa!! gler besh! nk urut2 bdn. . .msti besh! hohoho wat lumur bdn, aku da blh bygkn btapa senang lenangny' driku ini. . . adoyai, mcm aq lak nk kawin. . . hahaaha. . .wei, aku xnk mekap g, mcm ape je tampal2 ka muka aku tadi. .dgn bulu mta plsu, mengalahkan pengantin la plak. . .hahaha. .pe pon tanx ye abang BUNN, aku trasa cantik malam ini. . . SUKER3! lpas ni xnk mekap g, kang naek jrawat aku! hanya in2 it shaja mmpu mncegah! duk uma, makan ft tido je keje. . .msa ni lah aku nk brehat puas2!! haha pe hal la aku merepek. . adoyai. .

Tad bru lpas p uma org kawin! besh je tgk org kawin. . .mmmm~ heheh. . sempat la tad nyanyi 2 lagu. . .yg besh dpt nyanyi duet ngan sorg mamat comel, muka baby face! suker2! tap x CINTA! hahaaha. . .nyanyi la lagu 'jgn pisahkan'. . .gler besh dpt nyanyi, bagai 1 kepuasan dalam diri aku. . xtaw nper aku ske nyanyi. . .tanx 4 ur compliment boy!! urm, ckp sal nyanyi ni, aku da dpt 1 band yg offer aku jadi vokalis dorg. . .tap fham ar, dicuss wif famili. . .mak & abah x bagi. . .mmmm~ sajer je nk suker2. . . kalo my brother, dier support. . .waaaa, nk gak trsa ader band sdri! ble lgi aq dpar offer cm tu! rsa nk jerit je, AKU NAK!!!! band x ar femes mner, femes area2 kk cm tu je. . .publisiti xde g. . .aku just nak wat cam hobi je. . . .tap xpe ar, my chance is available until i say 'YES' !!! tanx NAIM! maybe taun2 akn dtg. . .heheh. . ;p

Ckap sal nyanyi, esk nk wat karok ka uma! wif my mum, dad n adk2!! wweee~~ 1 famili gler nyanyi. . .guru vokal? msti la my dad!! kutuk abis2 kalo x pdai nyanyi. . tkot gler nyanyi dpan dier. . huhuhu. . .ye ar my dad ader qualifications dlm muzik, so xle nk lawan ar. . huhu. . . .actually my ambition want to be a singer. . .but . . . ??

nk cte sal laen lak! heheh. . .congrate to my ex-bf. . .da ader yg kawin & ader anak da pon. . .smga bhagia ke anak cucu!! ;) wei, rakan2 ku sekalian, aku sangat merindui kamu! fine ar, aritu shoping, maen bowling, tgk wyg, karok, x ajak aku! FINE!!! kamo la kawan yg terbaik! (T_T)
yelar, aku minta maaf x gtau aku balik, sjer nk wat suprise, tgk2 korg suprise aku lak. . .adush!
Aku rndu gler nk p kompleks skn!! maen futsal, maen ping pong, mandi2. . .aku nak cm tu!!! hahahah. . .gler lma x sukan! dah la duk uma aku asyik membina badan. . .wahahha. . .

waaa, aku jatuh chenta kat BAIM WONG. . .ya, semestiny' pelakon sinetron indonesia!!! hheee
apa lagi ya?? wah! cara cakapnya juga udah seperti indon. . hohoho . . .ya, nggak pa pa bisa aja!
arini juga, aku makan aiskrim cornetto! memangnya perlu dibilangin?hehe. . .bilangin aja, nggak nyakitin siapa pun. . hohoho. .

Wah, mlmnya makin gelap, kiranya masa utk tdur. . .wah! da melalut ke indon la plak . . hahha. .
urm, my dad da ktok pintu, suh tdo awl. . .eheheh. . if my mum tau. . kompem2 kna marah. . hehe. .

Just that for 2day, my PAPA da coling2, nk manja2 jap. . .hehe. . Pastu nk tdo, Esk karok!!! hahaha . .. keseronokan! esk bgon awl nk blk uma nnek, nk tlg aper2 yg ptot tuk psdiaan pkahwinan my kazen. . .

GUD NITE, SWEET DREAMZ. . . . . . . (-_-) Time to sleep!!!

No comments:

Post a Comment